Busy doin nothing

DSC_0187

  • Efter cykelpasset runt Torsby.

Nu ska vi se, en liten update kommer här. Jag var igår Fredag på möte igen med ABF där regionchefen var på plats och vi kollade över generella planen samt budgetering för projektet. Vi hade möte i hela 2,5h och det var mycket intressant som kom upp på bordet. Som jag tidigare skrivit att projektet skulle ske i sommar/höst blir nu istället att sikta på våren och så fort som möjligt bli uppstartat. Jag får antagligen en viktig roll i det hela där jag skall vara med 3 gånger på de tilltänkta 10-11 träffarna och 2 av de sista där jag kommer ” knyta ihop säcken” för deltagarna. Vi siktar på gymnasieungdomar och ca 10 deltagare. Det är för dom som vill utveckla sitt kreativa tänkande och arbete inom just film. Vi har flera inspiratörer som kommer delta extern, men jag är med i ”ledningsgruppen” för hela projektet. Kul! Vi skall ha ännu ett upptaktsmöte antagligen i början av kommande vecka. Alla dessa möten, man känner vuxenpoängen trilla in på pensionklockan 😉

Följde upp gårdagens möte med att simma intervaller 1h i badhuset och sedan avrunda dagen med kaffe hos Nicoking samt Bob the tank bjöd på tacos. Najs.

Dagen idag Lördag har varit lugn, jag har tagit medvetet lugnt nu i dessa dagar för att förbereda mig för kommande projekt och arbeten i April. En hektisk period som innehåller mycket resande och en utbildning i Kristinehamn som antagligen kommer utveckla tänkandet ytterligare.

Som bilden talar, så var jag ute och cyklade idag. Första gången i mitt liv, så slog mig tanken att jag får träna som arbete. I och med att jag måste vara i form 15 April när jag skall vara åkande reporter på Nordenskiöldsloppet och alla förberedelser jag kan, är bra. Man tar sig så fort fram på cykel, så därför härligt med en podcast, cyklade Oleby, Rinn, Utterbyn och la sista kroken i Valberget. Härlig tur, lagom temp och härlig känsla i kroppen nu.

Dax att hoppa in i duschen för att sedan bege sig hem till Far & Mor för att fixa med stavar. Hemma här väntar lite räkningar, tvätta kameror och se till att allt är i fas inför perioden som kommer.

Vi kanske ses imorgon!


T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *