Busy busy!

  • Vräker ner snö här i Seefeld.

Ja men då var jag tillbaka och lite tid för att uppdatera här. Har verkligen vräkt ner snö här sista dygnet och skulle vilja tippa det närmare 60-80 centimeter. Sedan senaste blogginlägget har jag arbetat med Team Koteng med ett filmprojekt och följt de en vanlig dag mellan tävlingarna.

  • Screenshot: Tore, John & Torleif testar skidor.

Jag mötte upp gänget under Tisdag på morgonen, förklarade min plan och vi satte ganska fort igång direkt efter planen lagts. Jag hängde på till stadion där skidtester låg som första sak att beta av för dagen. Jag sprang runt och filmade olika sekvenser, testade stabiliseringsriggen till max och börjar nu bli riktigt kompis med den. Snön öste ner och väldigt dåligt med färger tyvärr i bilderna, men snöfallet blir en frän effekt i slowmotion och tyckte det blev rätt fräckt.

  • Screenshot: Torleif blev GoPRO-ansvarig.

Efter skidtesterna stack grabbarna iväg på ett pass, så då skickade jag med en GoPRO och de fick fria tyglar. Gillar konceptet med att de får filma själva, det blir genuint och lite mer avslappnat. De härjade på och blev några roliga vinklar och sekvenser som jag använde senare i slutprodukten.

  • Screenshot: Rankad 3:a i totalen just nu.

Schysst sekvens detta, cirkulerar runt Stian, snön faller och mäktigt i slowmotion. En av favoritsekvenserna 😀

  • Screenshot: Mörkare än originalet, intervju med Berdal.

På sen eftermiddagen mötte jag upp gänget i Team Koteng igen och det var dags för intervjuer. Hade lite olika frågor till grabbarna, tankar inför Diagonela och vad som hände i kraschen för Berdal. Synd man inte har fullständig utrustning för intervju med lampor, stativ och dylikt. Men fick ihop en bra rigg med det jag hade och blev nöjd med resultatet.

Dagen idag onsdag har jag redigerat filmen och skickat in till SandraSki Classics. Planerat lite intervjuer för fre-tors som ska bokas in efter lunchen och summerat ihop en plan från alla mejl. Helgen kommer bli hektisk, men efter Kaiser har man erfarenheten och kommer nu kunna gå in med en tuffare approach. Blir även sortering och förberedelser med all utrustning också i löpet av eftermiddagen. Blir bara frukost och sedan åka imorgon, så då är det skönt att ha allt redo!

Försöker återkoppla under torsdag kväll, antagligen sent då vi har möten och förberedelser då fredag är den ”stressiga” dagen 😉

Recharge and go again!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *