Bruksvallarna

dsc_0583

Ahmen va f*n tänkte jag när jag åker över berget, vägen har gått hyfsat men dåligt väglag. Sen möts jag av det här, fin utsikt ändå 🙂 Roadblock.. Historien bakom är nog årets ” Tjomme ”

dsc_0584

Jo, då har dom dragit med sig ett hustrailern och tänk flytta den till annan location. Grejen är bara att det är 1 bro som går tvärsöver vägen och huset är lite högt. Vad tror ni har skett? Jo, då har dom krocka med bron, inte lite heller utan ordentligt felberäknat och smällt in i taknocken 😀 Det är ju inte sant tänkte jag. Så trailern fick ju börja backa och hasa sig upp för backen igen, var ju negativ lutning..  Tro f*n att den slirar och inte tar sig upp, åker in i vallen och de blir problem. Haha det är ju så komiskt, att man inte tror det är sant. Med lite om och men, fick dom upp skiten och vi fick åka in till höger runt om huset. Bra jobbat folkens och hyfsat snabb lösning ändå!

 

Kanske det bästa av detta, var att när jag kom till Bruks var att jag fick berättat att ” Det är inte första gången de krockar med den bron i sån här sammanhang.

 

_20161117_202440

Fick mina buffar levererade hit också 😀 Tack Bob! Så vill någon åka med stil, hör av er! Dock riktigt kass bild, men den får duga. Är på plats i Bruks och bara att jaga ifatt på mig 🙂

 

dsc_0585

  • Kylslaget Bruksvalla -10 och jag drog en koll på stadion.

dsc_0586

  • Fick mina nya alpina ESK ELITE PRO levererade.

Är på plats nu i Bruks och blivit hemmastadgad hos Jonassons. Magisk stuga här Maria & Skidzonen har bjudit in mig till och jag trivs. Helt sjuk stuga, wow. Suttit och arbetat lite här nu och skall snart mysa ner mig i soffan att chilla ner. Vore inte dumt att få lite mer sömn i kroppen inatt än vad man tjänat in under nätterna hos Brynte.

Imorgon fullt ös med Skidzonen.

Brrr

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *