Brorsan och jag!

  • Träsket som kallas bokföring!

Vet inte riktigt hur jag hamnade där, men helt plötsligt hade jag spritt ut mig efter frukost och i full fart med bokföring. Fick något energifyllt inspel och köttade på. Började iallafall sortera alla papper innan man börjar räkna och få ner de väsentliga siffrorna på datorn. Inför 2018 gör jag det nu digitalt och slipper detta framöver.

Brorsan kom och anslöt till mitt arbete, han hjälpte mig lite och vi kunde göra klart det snabbare. Fortsatt en del kvar, men skönt att ha det under kontroll och inom en dag eller två så är det ett minne blott, inskickat! Något som är positivt i allt pappersarbete, är just att siffrorna pekat uppåt och att man växer är nu svart på vitt. Mycket mer utgifter i år, men det har också medförd större uppdrag och mer omfattande projekt. Riktigt kul, även om man får lite huvudvärk 😉

  • Ibland lär man träna också.

Brorsan ville hänga med och träna idag, så tillsammans skapade vi 60 min effektiv cirkelträning med 9 olika övningar. Alltid kul att ha sällskap, brorsan gjorde det bra och vi kunde lämna gymmet rejält slitna i överkroppen. Brorsan var sugen på en speciell maträtt, så vi stack och handlade det som fattades för att ha en matfest hemma. Tillsammans lagade vi maten och åt oss tjocka igen, helsicke va gott de blev och man kan ju om man vill 😉

  • Installation med ny PC. 

Ni kan va lugna folkens, jag har inte bytt dator och kommer nog aldrig gå över till Windows. Dock så gäller andra villkor hos mor och detta är datorn jag fixat åt henne. Stor skärm, bra prestanda och kommer bli kanon för henne som kontorsdator.

Det blir kvälls aktiviteten att fixa iordning den blandat med lite egna upptåg och saker som ska fixas.

God kväll mina vänner!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *