Bröllopsfotografen

T-W Media 1

 •  Screenshot: klippbild på en söt liten kille i kavaj 🙂

Vädret blev bättre och bättre till att bli solsken när vi kom fram till Lysvik. Bröllopet var i Berga och en väldigt, väldigt fin plats för bröllop och tillställning. Aldrig varit här tidigare och visste direkt, att det här skulle bli en riktigt bra filmdag. Så började med att filma några korta sekvenser under mingel och ” uppvärmningen ” samt klurade fortsatt på en plan hur jag skulle lägga upp mitt manus.

T-W Media 3

 • Screenshot: Bubbel fanns det gott om 🙂

T-W Media 2

 • Screenshot: Härliga färger och uppklädda gäster, vackert!

 

T-W Media 5

 • Screenshot: Bägge sa JA, sicken flax 😉

Höll på att missa inmarschen då jag bytte objektiv och kamera, dom smög sig in och var inte beredd på den snabba inmarschen. Men det löste sig och eftersom detta var ett ”kommunalt bröllop” så gick vigseln väldigt snabbt och prästen drog av några korta värmländska dikter. Fin ceremoni, väldigt vacker inramning och fint brudpar? Heter det brudpar? Ah vi kör på det.

 

T-W media 4

 • Screenshot: Bildtagning mot sjön.

Efter vigseln var det dax för fotografering och lite rörliga sekvenser. Det roliga var att ingen fortsatt visste vem jag var eller vad jag gjorde där. Eftersom denna present var hemlig, så gick jag undercover och flöt runt lite i skymundan. Brudparet hade frågat flera ” Vem f*n är han ” och några kom fram för att hälsa. Men jag höll min ” mask ” och smög omkring 🙂 Blev väldigt fina bilder iallafall och  tror det här kommer bli kanon i slutänden.

DSC_0651

 • Lite mingel innan maten, bjöds på viltkött och fin sallad. 10/10 poäng.

DSC_0642

 • Passade på att spana in Impalan med V:8 innan middagen 🙂

DSC_0652

 • Som sagt, väldigt fin plats och otroligt rofylld.

T-W Media 7

 • Screenshot: Från där mannen bjöd upp till dans med låten ” I’m a single lady ” 🙂

Vid middagen filmade jag olika tal, lekar och mingel. Åt lite snabbt men var tvungen va redo med kameran ifall det ”o väntande” skulle ske 🙂 Efter middagen bjöds upp till dans och mannen dansade loss med 3 tjejer till låten ” I’m a single lady”. Humoristiskt dålig var han och mycket skratt delades bland gästerna 🙂 De följde upp med den traditionella valsen och sedan blev det fritt kalas. Otroligt fin vigsel, middag och kväll för brudparet. Kul att få vara med denna afton och ska bli spännande att klippa ihop en kort snutt utav det hela.

T-W Media 6

 • 12 gäster fick lämna hälsningar.

12 gäster lämnade olika sorters hälsningar och många av dom väldigt känslofyllda. Skall ha dom som olika instick i filmen eller i slutet löpande flera stycken. Får se lite hur jargongen går på klippbordet här i veckan. Men definitivt kommer dessa vara några av mest känsloladdade sekvenserna i filmen.

DSC_0654

 • Fullmåne över byn.

Kring 23:30 var jag hemma och lämnat en väldigt fin afton bakom mig. Som sagt, ska bli spännande att klippa ihop detta arbete och roligt att förmedla känslor från ett bröllop.

 

Veckan som kommer, blir det mycket redigering och allmän bokföring med företaget. Några möten och skall följa upp från RYLA 2017 hos lokala rotaryklubben. Tänkt o träna lite också samtidigt som jag ska ladda om mina egna batterier för nästa rusch som kommer 🙂

 

Amen

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *