Brännboll och back in town

13318696_10154073528410446_1185910572_n

Här har vi ligan, fantastiskt kul gäng och en mycket fin dag tillsammans nere i Högsäter. Vi åkte ut i semifinal där vi förlorade med laget som vann hela turneringen. Vi slog dock fjolårsvinnaren och det blev en vinst i sig men sedan tyvärr orkade inte ladda om till semin. Själv så inte nöjd med slagarmen och kunde inte få till slagen som man ville, man var bättre förr helt enkelt 😀 Men, men en mycket fin tillställning var det!

Kvällen var en riktigt härlig lokalfest där vi hade långbord med ca 30-40 pers utomhus och träffa massor av trevligt folk. Lokalbussen kom och hämta oss för att köra till Genevi där HAAKS spelade på kvällen. Regnet kom strax innan midnatt men det var inga större problem. Härligt arrangemang och trevligt folk, det tackar vi för!

Nu väl hemma igen, fixat lite hemsidearbete på  Toves hemsida och skall nu ut med promenad tillsammans med Ozzy. Blir dubbelpass idag och förhoppningsvis tvätta bilen. Mycket saker igång just nu, hoppas kunna presentera dom inom en snar framtid.

Tjingeling

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *