Börjar om packningen.

  • Mörka, vintriga och kalla Bjälverud.

Dagen idag har egentligen kretsat kring uppdraget med Dennis. Möte & lunch med företaget, planering och förberedelser. Sedan stack vi ut till Bjälverud på en väg vi rekat och började sätta igång filma/fota. Tappade ganska fort räkningen på antal ledramper & extra ljus vi gick igenom. Riktigt top of the line ljus var det iallafall i flera utav dem och vi hade hyfsat bra flöde på arbetet.

Inte helt optimalt väder dock, helt hemskt väder skulle jag vilja säga. Snöblandat regn som gick över till regn, att arbeta med kameror då är en utmaning och stressen för att hinna var också en faktor som var påtaglig. Men vi körde på, inte hunnit kolla materialet med bildmässigt kanon och filmmässigt kändes det bra. Så får vi se vad slutprodukten blir och vad de vill ha ut av det. I slutänden, kommer det bli grymt.

Så all min utrustning är nu igen ute för laddning, rensning, ompackning och sortering. Klockan är 22:22 och jag måste fortsätta med det, så hinner tyvärr inte mycket mer. Gissar att jag sätter klockan på 04:00 imorgon och försöker komma iväg så fort som möjligt. Inte så trött nu så det känns bra, med några fina timmar sömn och lugn bilfärd upp till Östersund, kommer jag vara nyladdad på plats igen sen 😉

Bifogar 2 bilder från drönaren, rejält snöfall och totalt mörker. Men riktigt fräna sekvenser och bilder blev det. Sjukt spännande att flyga också när man inte ser omgivningen och tungan var rätt i mun kan jag säga 😀

  • Filmat i 4K och endast tagit en screenshot utan vidare redigering.

  • Svårt att följa bilen här, men jäkligt snyggt!

Tyvärr syns inte snöflingorna, men snöade rejält och var verkligen gränspuck att flyga. Men, det gick bra och kommer givetvis återkoppla med bilder/film när jag fått ordning på allt. Dock just nu, fokus ligger helt på WC och allt som sker uppe i norr.

Vi måste avsluta här, lär packa.

Adios

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *