Blogg’in on the road

_dsc7407

Efter lägret stack jag iväg på ett event som hette Billingeloppet arrangerat av Träningskonsulten och det var ett mycket lyckat arrangemang måste jag få berömma dom för. Bra jobbat samtliga funktionärer och hjärnorna bakom Anna och Patric. Patric är den som kontaktat mig ifråga om film/foto ifrån tävlingen. En stafett som funkar såsom 2 x 2,5km springer varje löpare och ett lag består av 5. Lunka/gå/spring runt i din takt och njut av de fantastiska träningsspåren uppe på Billingen. Fin anläggning med fina möjligheter för träning. Deltagarna var kompisgäng eller lokala företag, riktigt härlig feeling på samtliga som sprang och man gick runt och smålog faktiskt nästan hela tävlingen!

dsc_0487

Drönaren var proffslagad för tävlingen 😉

_dsc7674

Vinnande laget växlar över. Yngsta löparen kan inte varit äldre än 11år och äldsta var nog gammelfarmor. Härlig blanding, någon ultramarathon-löpare och massor av glada motionärer.

_dsc7798

En deltagare som direkt får besök av en mästerfotograf, vilken talang! Han kommer bli något när han blir stor 🙂

_dsc7808

Dotter möter pappa vid målgång, vackert!

_dsc7517

T-W Media in is comfort-ZONE Full fart och kameror överallt!

Givetvis har jag hunnit klippt ihop en kort instafilm:

 

Sen antagligen är det Torsdag eller senare när någon läser det här då klockan är nu 23:50, så vill jag bara skriva lite om vart jag är påväg.. Jag är snart i Stockholm på nog T-W Medias största uppdrag och jag är grymt taggad. Kommer bli en svår natt att sova, mycket exalterad och glad att äntligen sätta tänderna i projektet vi har planerat i några månader.. Kommer bli långa dagar och sena nätter några dagar nu i Sthlm, men är så fruktansvärt kul att det är nu eller aldrig och jag kommer ta tjuren i hornen för att visa den kaliber denna vârmlandspajk bär på i mediavärlden, T-W Media is coming, stay tuuned..

Bröllopsfotografen 2

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *