Bloggens framtid

  • Emil Persson – Lager 157 Ski Team – Moelvenprojektet.

Efter Vasaloppet hamnade väl även jag i en sorts liten dvala. Man blev sliten för sin urladdning, även om jag körde vasan digitalt, så blev det mycket med flytt och jobb direkt när man kom tillbaka till Östersund. Bra flyt dock i arbetet, träningen har fungerat fint och Östersund visar sin vackraste sida så långt denna vinter.

Synkar lite olika projekt som ligger på agendan, bl.a Moelven ska få filmer tillsammans med Lager 157 gänget och något som påbörjats med Emil nyligen. Även varit ute och flugit drönare + hämtat hem klippbilder från de fina dagarna här uppe. Plåtar lite grejer för en bildbank till WE & SPORTS och planerar allmänt i företaget.

Ett riktigt spännande uppdrag kommer gå av stapeln i slutet av mars, så hoppas jag min uppdatering här på bloggen ska vara i sin ordning. Time tells, vi siktar på det iallafall.

Det kommer nämligen bli ett slut på den här bloggen inom kort. Jag kommer byta format, slå ihop min hemsida och blogg till att bli som ett nyhetsplank istället. Det kommer bli inlägg och rapportering från jobb, skapas en bildbank på bilder och tidigare skapta filmer som visas. Mycket pill och pyssel, inte riktigt något ja pysslar med till vardags. Men har kunskapen och intresset, det är mer tiden som knåpar. Vi får se när den står klar, inte högsta prio och vi siktar ambitiöst mot slutet av mars som sagt.

Vill därför tacka alla som följt denna blogg så långt, hoppas ni kan ha lite tålamod och önskar er starkt välkomna till den mer företagsenliga hemsidan inom kort igen.

Sena nätter, tidiga morgnar och effektiva dagar. Så lever jag just nu och vet ni va? Jag älskar det, det är utmanande, men fantastiskt kul att ta vara på alla minuter av dagen och få mycket saker gjort!

Håll utkik, jag är snart tillbaka 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *