Blixtvisit i Karlstad

DSC_0612

  • T-W är tillbaka på banan.

Efter ha jobbat sent igår, försökte jag sova ut och det resultera i ganska dåligt resultat. Gillar att vakna till ljuset och oftast känner jag ” jaja, lika bra och starta dagen ” Jag kollade igenom de olika projekten och retuscherade några smågrejer, var tvungen käka och packa väskan också för Karlstad. Blåste iväg söderut strax efter lunch och skulle möta upp min vän Tobias som skulle hjälpa mig komplettera en sekvens i skogen. Vi började med en kopp kaffe och diskuterade lite om den heta frågan ” Cyklister ” som just nu svävar runt i olika nyheter. Helt otroligt att vi blir syndabockar och ett sånt otroligt hat florerar just nu. Tobias är väldigt drivande i frågan och jag värderar hans engagemang väldigt mycket, starkt.

vlcsnap-2017-06-02-22h05m37s328

  • Tobias Öström.

Vackert belägen ute i Skåre fann vi en bra location och satte igång filmandet. Chefen från O-Ringen hade lämnat manus, jag som filmare tyckte det var svårt att uttala meningen och även Tobias. Så vi bestämde att ändra några ord och fick bättre flöde i meningen. Med 5 försök, satte Tobias 4 stycken och det var verkligen snabbt avklarat. Smidigt & enkelt.

DSC_0614

  • Rangern på plats i gatan.

Efter en sen middag hos päronen så städade vi rangern och jag körde upp den till framsidan av huset. Satte upp 2 lappar om ” Säljes ” så får vi se om någon nappar. Det är ju en fin bil och den är ju frän, så om någon är intresserad, är det bara och hojta till 🙂

Swix_Ski Classics_Huvud

  • Världscupen i långlopp Ski Classics.

JA! då var ett möte inbokat med Ski Classics och det känns väldigt spännande. Den 27 Juni skall jag vara på plats i Stockholm och ha ett möte med ledningen där. Diskutera dels ett eventuellt samarbete men också tjänsten de satt ut som öppen. Vi får se hur det eskalerar och mynnar ut till efteråt, men just nu känns det väldigt intressant och möjligheterna är stora.

Nu skall jag redigera lite material ifrån finnskogtoppen och lite O-Ringen. Lugn kväll så håller vi det öppet för morgondagen.

Hade folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *