Birkebeinerrennet

oscar-axa-2-jpg

  • Bilden som dök upp på SVT

KingOscar visar än en gång vilken kaliber han sitter på och stort grattis till han för prestationen som bäste svensk, 10:a . Kardin gick också starkt och var inte långt undan OP och tyvärr inte någon uppdatering var Bob/Sara/Rasmus hamnade i tabellen. Återkopplar om det.

 

Varför jag lägger upp bilden är just för att SVT lade upp den som Foto: SK Bore och det är givet Hans skickat in bilden med egen angivelse. Efter deras avtalsbedrägeri för 1 år sedan har jag bestämt sagt att mina bilder skall aldrig användas under, för eller med SK Bore. Tydligen har han inte fattat det. Men jag kontaktade SVT snabbt och fick det ändrat, rätt skall va rätt. Hans fick även ett sista varningsmejl om att detta är 3:e överträdelsen och nästa gång blir det polisanmälan. Tråkigt att det skall behöva gå så långt för att personer skall förstå, men lägger inte mer energi på det nu.

Solen skiner, MTB-cykeln är redo för ett träningspass. Lugn start på dagen med birken och skall ut för att fläkta lite nu tänkte jag. Blir antagligen en lugn tid sen med mycket skidåkning och sport på tv

Vi hörs av!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *