Beklagar lite!

  • Elektrikern är igång!

Sorry folkens för lite dåligt uppdaterat här på bloggen. Men varit två hektiska dagar med att leka elektriker i mors nya butik. Jag har monterat ner och monterat upp övervakningssystemet. Så varit otroligt mycket kablar, grubblande och kopplande. Så strax efter 18 kunde jag idag äntligen koppla på strömmen och kamerorna fungerade perfekt.

Även försökt få kontakt med en kund som ej betalt, som har löst sig nu men då istället föll en annan faktura i utgångsdatum utan betalning. Så dom bytte av varandra, därför imorgon får jag försöka kontakta dom istället. Förstår all ledighet med Jul & Nyår, men då hör man av sig och berättar om läget. Så himla krångligt för mig och precis nu när jag vill göra bokslut samt deklarera ”bort” 2017..

Men iallafall, nog om det.

  • Inför Rally Sweden.

Haft några samtal sinsemellan och nu resulterat i en plan. Imorgon möter jag upp ChristanKjell-Åke Myra för att skapa en reklamfilm inför Rally Sweden. Ska träffas kl 15:00 på hemlig plats, där vi ska skapa en film som täcker händelserna på torget under rallyt. Antagligen kommer de bli med lite komisk betoning samtidigt få fram vårt budskap om att vi utvecklar ifrån 2017.

Rally Sweden är officiellt inte något arbete ännu för T-W MEDIA, men något som är skuggat i kalendern då jag bokat upp den veckan preliminärt tillsammans med Dennis Rådström.

  • Arbete med Dennis Rådström.

För denna helg ska jag tillsammans med Dennis bli med upp när han testar bilen på Lördag. Vi ska skapa lite ”VLOG”liknande material och detta kommer ske uppe i norra Värmland. Vet ej om det är helt ny bil, eller om justeringar och uppgraderingar är gjord på bilen han äger redan. Kul ska det bli iallafall, dock lite ”synd” att vi diskuterat fler arbeten idag, men tyvärr krockar med redan bokade uppdrag. Tråkigt när man vill göra båda, men först till kvarn gäller och samtidigt kul att man är uppbokad. Kommer fler chanser och som tidigare nämnt, Rally Sweden är skuggat i kalendern 😉

  • Kungen O.P

Antagligen samåker jag med Rasmus upp på Söndag annars tar egen bil för att vara på plats under tävlingen i Orsa. Väl där ska jag följa grabbarna i Lager 157 Ski Team i form av film och lite höghastighetsklipp. Lars Ljung har hört av sig och skulle vilja ha några klipp för slowmotion, så det ska vi kunna ordna samtidigt som vi också kan plåta några kort också när man ändå är på plats. Vi får se, helgen är iallafall helt bokad!

  • Läger med Novo Nordisk!

Även kunnat bokat in ännu en tripp upp till Östersund, direkt efter jag kommer hem från Ski Classics, blir det att packa om och sedan bege sig norrut än en gång. Novo Nordisk gör Insulin för diabetiker, lägret leds av Robin Bryntesson och jag kommer täcka lägret med olika filmprojekt. Planerna är många och vi bollar sinsemellan nu för att komma fram med en konkret produktionsplan. Antagligen blir jag där 1v, tar några extra dagar där uppe för planering och summering efteråt.  Detta medför att nu Januari är helt bokat, vilken kanonstart på 2018 och detta är något som även lämnar lite efterarbete i februari, som i dagsläget ser lite lugnare ut och kommer arbetas på för att fylla.

Nu är klockan 20:00 och jag är lite sliten, borde redigera lite på ett projekt men kreativiteten är just nu inte helt optimal och kan tänkas ta det imorgon istället. Blir bättre så. Så ska förbereda utrustningen för morgondagens filmande, plocka i lägenheten och antagligen avsluta med en film, försöka iallafall.

Så imorgon väntar, redigering, inspelningen, träffa Blom och förberedelser för Dennis.

..Och så ska jag försöka blogga kontinuerligt framöver!

Roger that!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *