Behind the scenes

Man bråkar inte med T-W & Bryntesson

robin-bryntesson-2-t-w-media

 • En scen som inte kom med i filmen.

robin-bryntesson-t-w-media

 • Den här sekvensen, den är inspelad kl 23:30.

Vi behövde en inledning, så 23:30 stack vi ut och letade location för vårt intro. Vi fick bli kreativa och använda något enkelt, men ändå något som inte tar över. En garageport, rigga ljuset och se till att vinden inte blev störande. Med blåsiga Östersund, var det inte enkelt.

 

robin-bryntesson

 • Snapshot på Robins Facebook

Snapshoten är tagen kl 20:00 igår kväll. När jag uppdaterade detta blogginlägg klockan 00,03 var vi uppe i :

 • 1 150 Delningar på Facebook
 • 201 706 Har nåtts på Facebook
 • 2007 Har reagerat på Facebook
 • 328 Kommentarer totalt
 • 222 528 Visningar totalt

Siffrorna bara stiger, stiger och stiger. Så otroligt tacksamma är vi, att vi får hjälp sprida vårt budskap.

Vi är så otroligt tacksamma över att folket har reagerat som de har gjort och hjälpt oss spridit budskapet. Diabetes har ingenting att göra med Astma & Dopning diskussionen att göra. Jag kommer inte uttrycka mig på något område jag inte vet om. Diabetes kan jag, diabetes kan vi och därför tar vi vårt ansvar att stå upp för Diabetiker i Sverige.

t-w-media

 • En scen som inte blev med i filmen

Ca klockan 14:40 kläckte jag ur mig idén, vi släpper den är kortare varianten och står upp för diabetiker.  Tanken var först att spara sekvensen för High & Low i senare avsnitt, men med flera samtal / meddelanden till oss, om att någon måste ju stå till svars på det idiotiska uttryck Ferry gör i SVT.

Efter lite samtal från våran sida, till välkända, vänner, familj och maktfulla personer, valde vi att sjösätta vår plan kl 17:00. En sak som jag var noga med, ” Skall vi göra det, skall vi göra det ordentligt ” Eftersom det mesta redan var filmat, behövde vi bara några få sekvenser ytterligare.. Sen var det redigering.

Kl 02:10 slutade vi arbeta. 9h redigering, korrigering, planering och förberedelser. Redigeringen tar upp ca 8h av den tiden.

test2

 • Nyckelhålet

Den sekvensen var mest tidskrävande, någonsin tror jag i T-W Medias värld. En sekvens som krävde en hyfsat avancerad animering, 6 olika lager och ett flow för att få det verkligt. 20 minuter innan det laddades upp, var jag nöjd. Så alltså en sekvens på ca 2 sekunder, tog 4-5h redigering..

johan-olsson-t-w-media

 • Johan Olsson backar upp vår film. Otroligt respektåtergivande.

thomas-alsgaard-t-w-media

 • Thomas Alsgaard backar upp vår film. Otroligt respektåtergivande.

expressen-t-w-media

bjo%cc%88rn-ferry-t-w-media

 • Emmelie Rasmussen – ” Robin Bryntesson är en förebild och kommer alltid att vara, försök du med! ”
 • Björn Ferrys Facebook

diabetes-2-t-w-media

 • Diabethics – forskare på Facebook backar upp oss. Läs gärna vad han skriver, klicka på bilden och zooma in.

twitter-t-w-media

 • Twitterstormen med olika diskussioner och @svtsport surfar just nu runt i massor.

Citerat Roberto Vacchi
roberto Vacchi
Hoppas det är slut att sitta i en av de mest tittade soffor bredbent och raljera. Det är ju fanimej pinsamt. Heja Robin, en sådan hjälte för så många vuxna och unga. ”

Så ungefär 15-20h tog det att filma, redigera, planera,skriva och framställa den här filmen. Så otroligt mycket känslor bakom, så otroligt många barn man arbetar för, som sedan medförde att varenda sekund var värt det. Vi stod och står upp för diabetiker i Sverige/världen och kommer alltid att göra.


Så för T-W Medias räkning, är jag mycket stolt idag. Med en film som fått sådan spridning, hjälpt så många barn, anhöriga och spridit ett vackert budskap. Där varje sekvens är från min lins, att T-W Media ligger bakom idén och att tillsammans fick vi ihop paketet för att backa upp Diabetiker i Sverige.

Och nej, min logga är inte med någonstans. Fått några reaktioner på det, men det är inte det som är väsentligt i det här ändamålet. Jag har gjort filmen, folk vet att jag gör filmerna åt Bryntesson och rekommendation kommer nog på ryktes vägar. Sen tycker jag det är fult och oftast förstör man med att placera en logotyp så i slutet.

 

Har ni tid, ta er 15 minuter och läs igenom kommentarer på Robins Facebook,– Robins Instagram,– Johan Olsson Instagram.—  Thomas Alsgaard Instagram eller Skidzonens Facebook.

För att förstå vilka känslor som är luften.
Kommentarer har kommit från gråtande anhöriga, föräldrar, barn, skideliten, cykeleliten, programledare och massa massa fler.

 

 

Tack alla än en gång för all feedback, uppbackning och alla samtal vi fått.

Nu packar jag ihop mina grejer och reser söderut.

Diabetes tar ingen skit!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *