Bakslag..

  • 08:40 – inga konstigheter och allt såg ljust ut.

Hade vaknat redan vid 06 och var klarvaken, man är väl inne i rutinen må jag tro. Lite halv orolig sömn och sen ankomst till sängen kvällen innan, men kände mig ändå pigg och det flöt på bra under morgonen.

Packade bilen, tog en selfie och svängde ut på 45:an mot Östersund. Började känna lite riv i halsen, men några kaffekoppar som tröst på det var det inga konstigheter och försvann så småningom. I höjd med Malung började jag ana oro, jag hade stolsvärme och 23°c i kupén men frös fortsatt. Strax efter Mora började h-vetet.

Jag frös, fick ont i huvudet och fick stanna för energi-påfyll. Inte illamående, men skallebank hade jag och konstig nog, var det bekvämast bakom ratten och inte inne i kiosken. Fortsatte min resa, gick saktare o saktare i bilen då jag inte ville riskera något. Så ca 6h senare ankom jag till Östersund, trött, sliten och inte värst till mods bar jag in alla grejer och hoppade i sängen i lägenheten jag hyr.

Där har jag blivit liggandes, tagit 2 ipren och druckit lite cola, that’s it for today som lunch. Har verkligen inte tid att bli sjuk, förhoppningsvis är detta bara ett kort bakslag efter mina senaste dygn och jag är på banan igen imorgon. Inget jobb idag i Östersund, så det är lugnande och kan ladda för imorgon.

Har ändå jobbat lite med fakturor, offert och mejlande nu på kvällen. Men så mycket mer än så, blir det ej idag och snart ska jag hoppa i duschen.

Vi återkommer igen på Fredag  och hoppas allt är bra då. Imorgon tidsinställer jag en presentation av uppdrag som jag redan skrivit och fokuserar på att bli frisk till 100%.

*host host!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *