Back to business

  • Grattis på dagen NicoKing!

Gårdagen sent kikade min käre vän NicoKing in på lite ”recap” efter ha varit borta från byn en längre tid. Vi snackade på och fortsatte med att se JVM, där vi fick se amerikanarna filma till sig utvisningar och svenskarna ta sig vidare till finalen. Idag efter frukost åkte vi tillsammans upp till Oliver och fixade lite grejer + kaffe.

Väl hemma så har jag testat lite kamera, måste få ordning på lite inställningar och kommer testa de imorgon tillsammans med Dennis ute på rally-testet. Ska nu dra ihop mina grejer och bege mig upp till Blom för lättare lunch samt en kaffekopp. Fortsätter ikväll att skriva..

  • Christian Fryklund – Screenshot i 4K & lite mörk + rödare än original fil.

En lättare lunch hos Rasmus Blom inför söndag och vi gjorde upp om en tid för avfärd, så det blir alltså Orsa också i denna ”lugna” helg. Väl därifrån stack jag upp till Valbergsängen som kommer leverera maten till event tältet på torget under rallyt. Vi fick testa menyn och vi spelade in en inbjudningsfilm till hela arrangemanget. Christan som är känd från Rallyradion fick efter lite om och men till den krångliga sägningen. Det tar tid att göra film, men nu som tur var, är Christan erfaren och det gick ganska smidigt. Felsägningar och bloopers är bara roliga minnen 😉

  • Kjell Åke i Myra kom och störde inspelningen – – Screenshot i 4K & lite mörk + rödare än original fil.

Givetvis måste det vara lite humor i det hela, Kjell-Åke dundrar in och kuppar våran inspelning. En rolig tvist där vi får fram vårt budskap blandat med lite komik samt ”peakar”. Vi lämnar det där så får den nyfikne klura på saken 😉 Filmen lanseras i början av februari.

Efter inspelningen satt vi och snacka lite om blandade teman. Kjell-Åke är aldrig långt ifrån ett skämt, svårt ibland att veta om han talar sanning eller om han drar en skröna 😀 Diggar humorn iallafall och en välkänd figur som säljer ofta slut på sina shower. På tal om shower, 2019 kommer en ny revy och en stor sådan. Vi snackade lite om den kommer hålla kontakten framöver, T-W MEDIA kan bli en bidragande faktor för hela tillställningen och något jag såg väldigt positivt till, spännande!

Nu blir det överraskning för födelsedagsbarnet här hos mig och ev en bastu. Imorgon uppdateras bloggen med en heldag racing från de värmländska skogarna tillsammans med Dennis Rådström!

Here we go!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *