Back in Torsby

DSC_0438

Äntligen har man lite tid hemma, 1 vecka med fix och lite egna projekt med några här. Ev ett jobb att presentera, kanske 2 eller 3 😉 alla är grymt stora och j#vli taggad på alla. Dröm om allt går i lås. Iallafall hunnit gjort en ” Hall of fame ” där jag hängt upp samtliga ackrediteringar jag hunnit med på olika projekt under åren. Jag är väldigt stolt över dessa ska tilläggas, bra jobbat mig själv 🙂

DSC_0437

Över 200 bilder uppsatta.

DSC_0436

Äventyr, resor, jobb, event och egna projekt kan man finna här. Du får gärna kika förbi och höra mina historier om allt 😀 Funderar sätta mig in i ett projekt om Föredrag, man har ju gjort endel och har en historia att berätta tillsammans med en fantastisk syn på livet. Kan de va något tro!? Får åka till Tuab o kolla läget va de säger.

DSC_0435

Så ser hallen ut nu, riktigt nöjd 🙂

DSC_0434

Lunchen idag i fantastiska väder och sällskap. Jag och Arvid styr ett hemmaläger och ett STORT tack till Rasmus Blom som hjälpte oss med ett program för veckan. Bra att någon styrde upp våra idéer och viljor. 🙂 Rasmus o jag har även ett projekt ihop och mer om det imorgon kväll… Arvid o jag tog en lång kaffekopp efter detta, vi spårade iväg och vi kom in på underbara idéer, omg så taggad och glad jag blev då och blir nu när jag tänker på’t 😀 Kommer bli magiskt, håll utkik om mer info samt förbered er för ett gaaaalet 2017 😉

_20160905_115755

Omvänd ordning på detta blogginlägg när ja skriver via mobilen.. Förmiddagen spenderades iallafall på rullskidorna och kände mig snabb när jag körde i min Craft tisha, matchande kolfiber glajjer och rullskidor. Sen vette fan om jag var snabb… Favorit passet iallafall blev de, jagade höjdmeter med impulser i varje backe. Föreställde mig körningar i klungor i varje stigning och drack nedförsbacke.  Körde lite Utterbyn, Oleby och sen såklart drog det ju ihop till körning inför spurten. Spurtvarvet på Toria, runt helmia och precis då kom droppet på favoritlåten och jag högg som aldrig förr, Vinderstudion gick bananas och jag tog hem guldet 🙂 Passet kändes ändå bra i tanke på jobbet i helgen och nu blickar vi mot lägervecka 😉

 

Patrik ringde nu inför stafett tävlingen och vi rodde hem lite info samt klarheter in för det arbetet nästa vecka. Då blir det hundspann-business, läger Serneke i Grönklitt, Skövde Stafett och sen hemliga STORA arbeter med 4 dagar möte i Sthlm 😉

 

Nu ska jag ta mig ur hängmattan och bege mot lite roligt projekt som komma skall.. Ta en tur på trailbiken också ikväll med detta fantastiska väder vi har här idag!

Raggen går!

 

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *