Back In Black!

  • – Back in town, back in edit!

Då var jag tillbaka igen i mitt lilla krypin i Torsby, en helt fantastisk helg bakom mig som inte kan sättas ord på. Inte en bild tagen för bloggen, bara njutning och ”leva i nuet”. Hemlighetsfull som man är stannar jag där, den som väntar får se och jag ska istället uppdatera här om läget i företaget.

Sitter och redigerar Lager 157 Ski Team, skickade som sagt ett utkast innan helgen och hade ett telefonmöte. Många positiva ord, min vision och tanke hade gått hem samt nya idéer skapades för kommande filmer. Tror knappt att jag själv förstått innebörden av den omfattning detta projekt innebär. Följer dem 1/2 år på samtliga läger och några tävlingar, blir en i gänget och kommer känna mig själv som en åkare 😉

Pang-pang, först lär vi ut och hacka asfalten!

  • Go-väder och rulltur!

Stakade mig upp till Valberget, fin musik i lurarna och nyfiken på formen. Kände mig kanske inte lätt, men faktiskt rätt stark och rapp. Körde något varv uppvärmning, sedan 6 stycken intervaller på övre slingan och 1 min vila. Insatsen var hård, men inte max. Sista intervallen körde jag långspurt och förvånad över pang-pang känslan där. Kul, roligt och härligt med positiva besked här. På vägen hem fick jag känslan av att vilja åkt mer, men när schemat är som det är, får jag till att komprimera och nöja mig med passet som var. Vill man ha effektivt och kortare pass, kör på intervall 😉

Pysslande, ätande och ärenden väntade efter passet. Bra flyt, kort möte med Lager 157 och lite ändrade planer. Så vi får se hur det slutar, men hoppas och siktar på att få det klart i löpet av kvällen. Eller iallafall inatt 😉

Nu ska jag redigera!

Alles güt!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *