Back home

Bild 2017-04-19 kl. 12.37 #4

  • Good to be back home!

Väldigt skönt att vara hemma igen i sin egna lya, igår tog jag en riktigt siesta dag och gjorde precis ingenting. Eller ja, jag gjorde lite små saker men jag startade inget arbete eller stort. Kändes helt värdelöst på kvällen att spenderat dagen på ingenting, men nyttigt med såna dagar också har jag hört.

Idag har jag gjort desto mer, håller på med final cutSERNEKE filmen som skall lanseras snart, tyvärr så är Martin på resande fot och svårt få godkännande. Har även startat projektet Pjåtor Jihde för hans presentation. Gått igenom massa bilder, lagt på text och trixat lite. Rätt trevligt arbete ändå, solen skiner ute och borde nog ta en liten tur ut, måste vilket som handla lite smått. Kardins tackkort är också med i denna process och jag är på sluttampen där.

Förövrigt så börjar det dra ihop sig för RYLAhelgen i Kristinehamn, vilket jag ser fram emot, kan tro bli intressant och givande. Så kommer ligga relativt lågt här på bloggen någon dag, inte jätte kul att läsa om redigering och datorsittande 😉

Åååh just ja, dom fann min väska. Så den kommer skickas hem hit och landar på posten nästa vecka. 190:- kostade det hela, trodde på mycket dyrare och tacksam för smidig service.

Manjana days

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *