Back home

  • Det bjöds på trerätters!

Tagit en mini-break från bloggen och är nu tillbaka för att stanna ett långt tag framöver med regelbundna uppdateringar. Skönt att kunna koppla av helt ibland och få dessa två dagar lediga i helgen.

Iallafall, vaknade tidigt med ljuset och bestämde mig att gå upp. Plockade lite smått hemma, frukost och sedan begav mig mot Kil. Tog det väldigt lugnt där med Mia, sovmiddag, pysslade hemma och handlade inför kvällen. Åt en god trerätters och min första hummer i livet. Imponerad utav mig själv och väldigt gott blev det också. Duktig tjejen på att laga och matkoma infann sig under kvällens gång.

  • Trött krigare gör sig redo för nästa avsnitt i livet.

Idag Söndag var det larmet på och åka in till frisören. När ändå Mia skulle klippa sig, passade även jag på att att få en uppdatering och fräscha upp mig. Skönt med kort, uttunnat och känslan av att ha en frisyr igen.  Stack och badade/simma medans jag väntade på Mia, efter det strövade i några butiker och därefter en god lunch i solen. Drog in på Ikea och handlade ett täcke, som vi sedan använde ute vid Sandgrund för att ligga i solen och slumra. Ren och skär njutning när bägge parter är nöjda.

Vi båda var som sagt trötta, så vi tog ett tidigt adjö och jag reste hemåt mot Torsby. Pillade av tejpen på bilen och det gjordes med en liten mental tår. Johan Persson har verkligen levererat denna gång, han har nu fått två beställningar på ytterligare tejpningar och planer har börjat skissats på. Med tejpen av och redo för avlämning imorgon, ska jag nu lite snabbt vid 23:00 plocka ordning på alla väskor som ligger huller om buller i lägenheten. Skönt få ordning på de, så man har en fräsch start på veckan.

För veckan som kommer är lite lugnare, men fortsatt en del jobb på redigering, ärenden, telefonmöten och generella förberedelser för helgens drabbning. Så veckan kommer nog fyllas till sin bredd ändå, det kommer bli en rolig uppdrags lansering, mycket händelser och avslutningsvis Tromsø SkyRac på Lördag.

Stay tuuuuned mina vänner!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *