Back home

DSC_0594

  • Labyrinten vid säkerhetskontrollen.

Stekhet dag så höll jag mig i skuggan utomhus och njöt av den sista tiden i Portugal. Drack en kaffe & åt en macka, kikade på folk och bara chillade. Tiden gick och så småningom började jag ta mig mot säkerhetskontrollen. Där var det den galnaste cirkuleringssystemet  jag nog sett, man gick o gick o gick och ännu mera gick.  Är ombyggnationer på flygplatsen så är väl lite provisoriskt, så blev lite tightare än jag tänkt mot boarding men kunde gå direkt från säkerhetskontrollen och in på flyget, as nice!

 

DSC_0595

  • Mandala är love.

Givetvis reste jag med 3 säten själv även denna gång och kunde njuta med utsträckta ben tillsammans med att måla mandala. Flyget gick väldigt smidigt och inga konstigheter, gôtt.

 

DSC_0596

  • Oslo, my old town.

Väl på Gardermoen flöt det också på fint, fick väskan snabbt och drog bort mot utgången. Där väntade Adam med min bil och vi siktade hemåt. Grymt uppskattat. Dock så snackade jag så mycket skit att jag både körde fel och jäkligt sakta stundtals, men hallå, det är ju trevligt  och vi har ju ingen stress 🙂 Kom i säng ca 03:00.

Morgonen började tidigt och jag tag i att tömma väskan, frukosten är obefintlig så måste lägga varvet på stan och skall nu bokföra ikapp med företaget först. Tänkte ta lite bilder på skidtävlingen sen vid 13, äta mat med Björklund och sedan ta oss mot Bjälverud. De har match och så småningom sedan åka mot Högsätra för brännbollsturnering!

Hello Torsby!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *