Back at it!

  • Bob ”The Bib” Impola var taggad iallafall.

Hade samtalat med Bob igår och han var taggad på löpintervaller i Hovfjället.  Efter lite om och men, så tackade jag ja till erbjudandet att bli med. Så strax efter 09 ringde brummade Bob in på parkeringen och vi körde mot Hovfjället. Hällsnöande, knappt minus och allmänt grått bjöd vädret på. Vi åkte upp till toppen för att parkera bilen, bytte om snabbt och började löpa neröver. Vi träffade på några bilar som fastnat, kom slirandes och hade knappt syn framåt pga all snö i ögonen. Vi sprang ned till botten som uppvärmning, där startade vi klockan och sprang uppöver i 4 min intervaller och vi räknade på att det skulle bli 6-7 gånger totalt.

  • Behövs ingen förklaring tror jag.. *Min känsla vid målgång.

Bob svävade iväg varje intervall, man känner sig brutalt dåligt tränad när man ser han trippa iväg och en annan sänker farten mer o mor 😀 Men vi ändrade lite och gav mig lite försprång, jag försökte hålla samma tempo hela intervallen och höll ihop det bra. Den första intervallen var från helvetet, men sen kom man in i pulsen och kunde ”trivas” i den obekväma A3 pulsen. Ingen aning vad jag låg på för puls, men jäkligt trött blev jag och man fick verkligen kämpa med psyket.

Sista intervallen blev 5 min och spurt sista 200m till skylten. Ruskigt nöjd att kollapsa i snöhögen, man va brännhet i det bedrövliga vädret, livet var hemskt samtidigt som endorfinerna började ta över och det gick sakta mot den där underbara känslan 🙂 Bra pass!

  • Crane V2Stabiliseringsrigg för kameran.

Väl hemma på skakiga ben, hoppade jag i duschen och åt en god lunch. Eller ja, det var gott att bli mätt, men måltiden var ingen höjdare 😀 Orkade inte lägga ner mig. Iallafall, pysslade sedan med sista justeringar på filmen med SOCKERTOPPEN, mejlade, ringde några samtal och allmänt arbete med företaget. Tog sedan tag i saken med att lära känna denna pryl bilden visar. Tanken är att testa den imorgon när jag ska filma uppe på 60 Nord, kommer ge mig otroligt stabila bilder och mjuka rörelser, om vi kommer överens förstås 🙂 Även lagt i ordning all utrustning för morgondagen och kommer va redo för start imorgon 08:30

  • Inbjudan till SOCKERTOPPEN 2018.

Filmen som skapades genom en spontanidé vid ett trött tillfälle hemma hos Robin efter lång tids krävande och stressiga filmdagar. Älskar idéer som kommer och allt är så klart framför mina ögon, kreativiteten flödar, skapandet börjar och resultatet ser ni ovan. Frän konst tycker jag, love my job. Sen är det också T-W MEDIA’S värdefullaste vecka, varit där 2 år och gråtit varje år av lycka för att man får vara med o delta samt bidra till glädje för diabetessjuka barn/ungdomar.

Nu ska jag iväg på middag hos päronen, mysigt!

Vi hörs imorgon då vänner!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *