Back at it!

  • Mör och inga nya toppnoteringar.

Vakande tidigt, men trött för omväxlingens skull. Åt en rejäl frukost iallafall, tvingade mig till att ta på mig träningskläder och åka mot Valberget. Man är inte motiverad varje dag och varje gång.. Men man måste påminna sig om känslan som infinner sig efteråt och stay positive. Fann en show av Magnus Betnér som jag laddade ner och tog med mig i hörlurarna. Det här kommer bli en promenad, i pensionärernas tecken tänkte jag.. .

Ack så fel jag hade, jag mötte Emil Nykvist på stadion och fick en träningspartner. Emil åker annars i juniorlandslaget och är känd för sitt allmänt konstanta höga tempo på allt han gör när det gäller träning. Så jag hängde med han och fick ett mycket bättre pass än planerat. Härligt! Även om kroppen kändes soptunna, så höll han farten och vi kunde samtala oss fram genom skogen i strax över 1h.

Emil kom sedan förbi på kaffe och vi diskuterade en massa. Mycket bra ambitioner och tankar i den grabben, snackade ett projekt jag klurar lite på och nu blev jag verkligen sugen att genomföra idén.. Vi får se, har lite annat i pipeline just nu, så vi får suga på den karamellen lite till.

  • Throwback – Lenny Kravitz 21 Juli 2014 – Derma Photos.

Under eftermiddagen har jag pysslat med gott och blandat. Räknat på en offert, förberett inför deklaration imorgon, lite bokföring och ja, allmänt kontorsarbete. Välbehövligt, men börjar bli stel i kroppen och ska nog ta en löparrunda. Bra aktivitet för att klura på lite tankar och värdera i skallen. Har mycket idéer och tankar just nu igång i skallen, svårt att skriva ut något och vill inte göra nått officiellt ännu. Men lovar att så fort något konkret kommer fram, så framförs det här och bloggar om ”resan”.

Så just nu är det som det är i företaget, hetsiga perioder varvas givetvis med lugna perioder och det är precis där vi är nu.

Tack för idag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *