Äventyr & träning

  • Vandringens okända äventyr!

Dagen var planerad för Mormor som snart fyller 70 år. En vacker vandring uppe i bergen, med kanonväder, långsam vandring och stundtals fin utsikt. Solen värmde med och mer ju längre dagen gick, när vi käkade lunch på uteserveringen hade man i princip fått nog av solen och kände huden var lite småbränd 🙂 Skönt!

  • Lillskronken var taktpinnen för dagen 🙂

  • Lekte av brorsan vid havet!

Efter vandringen så lekte jag och brorsan av oss vid havet. Vi tog med oss högtalaren och fotbollen för att lattja av oss lite. En korts stund lek innan det var dags för tapas och en trevlig avslutning tillsammans på en vacker dag.

Jag avslutade dagen kvällen lite tidigare med redigering och kommande projekt med Mr. Bryntesson. Tyvärr ingen träning idag, bestämde mig för att äta desto mer och njuta av att frossa lite 😉 Imorgon planerar jag långtur och håller resten av dagen öppen. Solen ska gassa hela dagen och kan bli premiär för årets första glass!

P.s Fått vetskapen att Kronprinsessan Viktoria sett några filmer jag gjort och gillat ”eventet” jag filmat på. Mer än så säger jag inte… 😉

23:30 här nu, dags för sömn! Checkar ut!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *