Att producera ”Close To Live”

IMAG0594

Här satt jag tidigt imorse för att få igång skärmen med reklam & bildspelet. Vi har även planer med att producera fram filmer som kommer rulla på storskärmen vid kommande dagar, så håll utkik.

 

IMAG0596

Jag & Erik gjorde upp dagen och delade på oss. Vi filmar varsit race och när den andre filmar redigerar den andra. Att producera fram det här kräver alltså som intervaller mellan de olika vinklarna, en idé och en förmåga att arbeta under stress. Sjuk stress. Samtidigt måste du ha i åtanke vad som händer i tävlingen samt vad som passar bra i bild och måste leverera nya vinklar hela tiden. Vi har ingen plan hur vi rör oss, det sker instinktivt och sen är det bara Rock’n Roll. Damernas tävlingar var ju lite kortare och därför krävde mer löpning mellan spåren. Sen ibland ska vi upp med en drönare, för de som inte vet är det förbjudet att flyga i Valberget men vi har fått tillåtelse ifrån flygtornet  och vi måste hålla oss till vissa tider samt höjd. Men även så beter sig drönaren knepigt, för den är programmerad att inte flyga i zooner nära flygplatser..

IMAG0598

Här lyckades jag få en liten lucka med att kunna få njuta lite i solen. Väntar på målgång för herrarnas första tävling, hade fått ut min film ifrån Damerna så då stack jag ut för att fota. Fantastiskt väder, kameran är glad och filmaren är gladare! Vi har stora planer för morgondagen 🙂

_DSC2078

Vi måste också leverera bilder till SK Bore och diverse medier ute på marknaden. Här är en bild på Filip Danielsson som gör ett mycket starkt lopp, grym är du!

vlcsnap-2016-03-15-22h00m22s237

Sen har vi ju kungen Thorn som finns inga ord till att förklara. Så jävla starkt lopp och grym åkning. Överlägsen och han visar verkligen hans fulla potential, skall bli grymt spännande att följa han imorgon på sprinten, kan vi ha en förhandsfavorit!? 😉

Close to live conceptet lever ju på att komma ut så fort som möjligt, med effekter och musik som tar det till en ny nivå. Faktiskt så samtliga filmer som ligger ute, är redigerade på genomsnitt 25 minuter vardera.. 25 minuter för fulla effekter, en storyline, intervjuer och feta vinklar. Dom ligger på nätet max 1 h, oftast snabbare än så, men det som faktiskt som segar ner oss, det är internetuppkopplingen. Det här konceptet är sjukt stressigt och verkligen tar ut vår max prestanda ur datorer, kameror och oss själva. Men det är fruktansvärt kul och samtidigt väldigt uppskattad bland folket. Vi hoppas ni kommer hänga med så mycket ni kan, vi kommer bara öka farten, mer effekter, bättre filmer och har massor av planer.

Imorgon kommer bl.a en ny infalls vinkel på sprinten, staaay tuuned 😉
Nu skall jag på möte om sommarens arbete.

Tjingeling

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *