Återkopplar :)

  • Man måste skratta sig igenom en produktion!

Beklagar sen återkoppling, men busy times och inte hunnit med. Nu kör vi!

Tillsammans med ”Treningsfrue” & co skrattade vi och hade kul tillsammans. Allt blir så mycket bättre, det blir bättre stämning, sekvenser, glädje och ja allt. Så man kopplar av spänningen lite och släpper ned axlarna, det är bra. Filmen levererades iallafall vid 17:00, så alltså 23h för hela produktionen från första film till inskickad. Det kanske ses för många som ”Vadå, det är ju bara 1min 20 sek film” .. Men det ligger ett otroligt arbete bakom, redigering och tajmande. Absolut, jag skulle kunna publicera filmen vid 04:00 när ”grunden” var klar, men jag hade inte varit nöjd och låt mig förklara:

De sista finliret är det som tar tid, jag gör hårfina ändringar i sekvenser, färg och timing i flera timmar mot deadline. Man gillar filmen, den vilar fint i ögonen och allt är tajmat.. Man känner eller säger ”den var bra men sen kan man inte eller värderar inte ens över varför den var bra. De tankarna är de jag lägger timmar på, mänskliga faktorn och intryck. Film är något som berör, glädjer och på så många plan påverkar. Det tar tid, så är det bara.

Men i detta fall, så är 23h brutalt snabbt och då hade jag även en svängs vila i sängen. . Jag är bland de snabbare och för att ”skryta” lite, jag slog en gång en prisad snabbredigerare i Europa och jag hade sämre dator. Så grejerna flyger verkligen ihop och det är så marknaden verkar gå, så det är bara att leda vägen och kötta på 😉

Så var är filmen? Tjao den som är nyfiken får söka 😉 annars kommer jag återkoppla med den på Lördag och inte kaosa allt för mycket i detta inlägg.. Hoppas ni förstår!

  • Speaker för en dag!

Så när filmen var klar och inskickad, blev det en kopp kaff med grannen och massa plock i all utrustning. Förbereda musik, fakta och kuriosa inför dagens tävling, SIRI_4K. Jag och min vän NicoKing var på plats vid 09:00 och började rigga i ordning all utrustning. Solen började sakta värma mer och mer, vi hade en fantastisk dag framför oss!

  • T-W var topp 3 mest taggad av alla i parken!

  • 60° Nord höll i uppvärmningen.

Fantastiskt gäng från 60° & Torsby Gymnastikförening var på plats för att hålla i den härliga uppvärmningen. Fränt placerat framför vår vackra kyrka och jag uppskattar det till över 200 pers i parken. Ca 110 startande och massor av publik. Verkligen kanonväder, härlig musik och grym stämning. Allt var bäddat för succé.

  • Börjar tagga igång ordentligt för start 😀

  • Snackade så mycket att rösten blev hes!

Tyvärr hann jag inte ta några bilder under själva tävlingen, var ju tvungen att hålla låda under tävlingen. Men rösten gick nästan konstant, poppade härlig musik i lurarna och fantastiskt att se så många i parken. Små grupperingar som hade picknick, hängde kvar efter tävlingen och njöt i denna vackra vår/sommardag! Underbart!

Jag passade även på att stanna kvar lite och lärde mig lite trix av gymnastikföreningen! Lyssna på det här nu då, jag kan Masken 😀 Så jäkla fränt, men fick stryk i armstående och får träna mera..

  • NicoKing & T-W på äventyr.

Tog med min kära vän till kinarestaurangen och käkade gott efter tävlingen. Drack kaffe med påtår och snackade ikapp sedan senast. Årets första riktigt utelunch! Så småningom blev vi taggade på rullskidor och lika bra beta av den premiären här i Sverige också! Strax under 2h hackade vi på, jag hade lite stela ben sedan löpningen och allmänt trött i skallen. Men med gott sällskap, stekande sol och bra attityd, hade vi det grymt härligt på vårat lilla äventyr.

Fick även göra premiär i mina nya glajjor från BLIZ och med den unika designen för SOCKERTOPPEN IF. Klubben som kämpar för diabetiker, man behöver inte va diabetiker för att va medlem och vi alla arbetar för att sprida kunskap och glädje kring diabetes! Häng med vet jag!

  • NicoKing klagar på molnen som är i vägen för solen!

Efter turen stack vi och handlade, gjorde upp en liten plan för helgen om vi skulle hitta på något och ev att det blir en kaffetår så småningom här under löpet av kvällen!

Imorgon väntar lite oväder, så blir nog intervaller på gymmet och mycket arbete på kontoret. Offerter ska in, bokföring ska göras och redigering väntar. Bra flyt nu och jag är taggad!

Tar kvällen!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *