Är ju fin i håret iallafall!

DSC_0067

  • Nico kom förbi & ville ta sladdraggen

Hade han kommit 1 minut senare hade jag legat med hörlurarna på och inte hört han.  Påväg att lägga mig för dagen och kika på en film, så började det knacka på dörren och klockan var snart 21. Vem fasiken kommer nu? Var ju i och för sig en bil som sladda in nyss vid huset, så hade smååå aningar om att det var Nico. Jovisst var det så, Nico var sladdsugen och givetvis ville jag med. Vi la några varv, grym kontroll på bilen har han och så småningom plockade vi upp Bob. Vi sladda tills Nico blev trött, fin spontan kväll haha Love it!

DSC_0068

  • Team SWEARE

Efter en otroligt svängande sprint för både herrar & damer, stack jag och Nico ut för lite stakning. Vi åkte vidare mot Mastkärr, även om det var bara tryckt så funkade det helt ok. La något varv på stadion och vi skrapade ihop 1.40h ungefär. Tiden räckte inte längre till,  Nico skulle arbeta och jag skulle till pärona på middag samt frisering.

DSC_0069

  • Mer verklig bild av Team SWEARE, kändes inte helt ok idag i kroppen..

DSC_0070

  • Nico fixar turbon, Team SWEARE är mångsysslare!

Nu sitter jag och ska försöka ladda upp kommande avsnittet av High & Low, lite strul med det avsnittet då vi inte kan publicera det pga musikrättigheter. Men jag har klippt om låten, ändrat lite saker och håller tummarna för att det nu ska fungera..

 

To victory!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *