Är det redan Onsdag?!

  • Screenshot från drönaren under O-Ringen 2017.

Blev ett gympass igår med Oliver & Simon, vi hade mycket att snacka om och var lite små svårt att få till ett 110% fokuserat pass. Men ändå nöjd, gick igenom bra benen och bålstyrkan bättrades på en aning. Väl hemma dracks det kaffe och blev att sätta sig för redigering. Jag har ungefär +2000 filer att gå igenom inom genren O-Ringen och det är bannemig inte enkelt. Svårt att komma ihåg riktigt allt man filmat och även finna vissa sekvenser man inte hade plats för då. Kan också va så att man tänker på en specifik sekvens, dock så minns jag inte vilken dag eller tid det var som sekvensen filmades..

Så det går lite trögt, men vid midnatt kände jag att hjärnan inte var i slagkraft och jag hade iallafall påbörjat fyra filmer. En av de har tight deadline med kommande helg, de andra är lite lugnare. Men med andra projekt i pipeline och en resa till Portugal nästa vecka, gör att jag måste arbeta effektivt.

Vaknade 07:00 och lite tröttare än jag först tänkt, gick hårt gårdagen och blev lite sent. Men det var inget att spara på, på med gröten och sätta igång kaffekokaren. Vid 08 satt jag framför datorn och skulle beta mig igenom deklarationen 2018 för T-W MEDIA. Efter otaligt mycket läsande, siffror, beräkningar och grubblande, kom jag fram till ett resultat som jag var överens med. Efter allt mitt läsande och räknande, vill jag förstå varför resultatet blir som det blir och ha 100% uppfattning vägen dit.

Summa summarum resulterade det att jag ska betala skatt, men efter alla mina kalkyler har det också kommit fram att jag betalat för lite skatt längs med årets gång och även plockat ut för lite lön. Så pengarna som fanns i företaget, var till att betala restskatten och utöver det ses som vinst!

Men där stannade jag, hjärnan behövde luft och det kittlade lite i benen. Jag stack på en 1h runda i Valberget för att fräscha upp sinnet och försöka njuta av ”nuet”. Var dock svårt, ville få klart allt med deklarationen, kroppen kändes kanon, men stressen hemifrån fick mig att nöja mig där och istället ladda för tuffa intervaller imorgon!

Fantastiskt kul och stolt för de ekonomiska förutsättningarna 2017. Att jag haft ett bra liv ekonomiskt 2017, som var mitt första hela år som jag bara bedriver företaget som ekonomisk försörjning. Som nu resulterar i att jag kan flytta om pengar både för sparande, ”back up” pengar i företaget och även ha rum för investering/utveckling till T-W MEDIA.

Idéerna är många, just nu två saker som ligger närmast hjärtat och något jag kommer se över ytterligare efter resan till Portugal.

Så, nu har jag skrivit av mig. Vissa kanske tycker det är intressant, vissa tråkigt. Så är det ibland, gilla läget! Nu ska jag beräkna en offert, skicka iväg den och sedan fortsätta på filmerna för O-Ringen 2018. Väntar även ett spännande samtal för telefonmöte, kan bli riktigt bra det 😉

Let’s aim higher 2018!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *