Apollo Sports & Grekland

  • Nytt samarbete med Apollo Sports & T-W MEDIA.

Kan glädjande komma med nyheten att Apollo Sports & T-W MEDIA än en gång går ihop och åker på en träningsresa. Tillsammans med skidåkarna Ringsby & Hedlund har vi kommit fram till ett officiellt beslut och biljetterna mot Grekland är nu bokade. Jag var på möte med Apollo Sports där vi diskuterade ämnet, la planer och kolla över olika upplägg. Grymt kul att det nu är 100% bokat och man kan börja se fram emot en grym vecka i vackra Sivota, Grekland.

Detta år byter vi ord och åker till Sivota Retreat Beach Club, ligger 1h undan stället vi var på ifjol och nu denna gång vid havskusten. Detta hotell har en liten ö strax utanför där det väntar flertal aktiviteter, event och leksaker man kan hyra. Asfalten ska vara bra och uppförsbackarna ska inte vara långt undan. En takterrass med underbar utsikt och pool, vackra rum och hyfsat nära flygplatsen.

Vi kommer köra liknande upplägg som ifjol, att jag är med som chaufför, sparringpartner, barnvakt ( 😉 ) och givetvis fotograf. Leverera vackra filmer/bilder från det här stället, kommer nog bli en utmaning att få med allt det vackra och man blir bortskämd av alla möjligheter.

Iallafall, riktigt kul att det även blir en resa i år och vi kan nu börja tagga ordentligt. Att det blir fler utlandsresor i höst kan jag säga, men jag kommer inte nämna hur många.. Den som väntar får se 😉

Här nedan följer några bilder från Sivota Retreat Beach Club

  • Personalen på anläggningen.

  • Vadar man över till ön finner man massor av event & aktiviteter.

  • Vattenskidor/wakeboard erbjuds i viken.

  • Hotellet sett från vattnet.

  • Ser mig redan ligga här med träningsvärk och redigerande av bilder.

  • Våra rum för vistelsen.

Avfärd kommer bli 1 Oktober från Arlanda, de som reser är Anton Hedlund, Johannes Ringsby, Pontus Hermansson, Gustav Nordström, Jesper Nyström & Simon Andersson. Ett grymt salt gäng och helt säker på att det kommer att bli tuffa träningsdagar, massor av skratt och fina solgassande timmar vid poolen. I jobbväg blir det drönare, filmer, gopro-action och ja mycket roliga prylar ska plockas med samt övergripande planering inför ska göras.

Just nu är vår kontaktperson hos Apollo Sports på semester, så efter nästa möte kan jag fylla på med ytterligare information och besked hur det kommer avspeglas på sociala kanaler.

Tills dess, är det bara att börja tagga och se fram emot Oktober!

To Greece we go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *