Äntligen träning på hemmaplan!

DSC_0954

  • Hänger av grabbarna.

Eftersom riktiga elitidrottsmän lyssnar på sin kropp, så tog vi en sovmorgon och staplade upp till spåren kl 11:30. Väl där la vi några varv och så småningom tajmade vi ihop med Blom & Oscar. Grabbarna verkade i fin form och vi la några trevliga varv. Bilden är ett litet montage, då jag råkade ta en genväg för att kunna få alla på bild bakom mig 🙂 Trollet framför kameran, är inte riktigt så stark än! Men formen kändes allt från katastrof, till ändå helt ok och det kan bero på att det var medvind på platten! Men jag höll i och kunde tjuvskejta när jag blev trött men la fokus på stakningen. Körde med alldeles för långa stavar, men kändes ändå bra.

Så småningom kom Nico in på banan och vi åkte alla ett tag, för att sedan bara bli separerade och jag åkte med Nico. Vi snackade om allt, varven och tiden sprang förbi. Vi hade riktigt trevligt, Nico är f*n en bra kille de! Blom vek in årorna för han ska vidare mot Toblach i helgen, Oscar fortsatte men gav sig efter ett tag och likväl för han, så är siktet på Toblach. Tror Blom kan ta ytterligare kliv framöver och Oscar med ett bra SM i bagaget, kommer definitivt åka bra framöver, KUL. Så han kan slå den där jäkla hooeölgaard som har Youth-bib just nu. Bob är tyvärr sjuk, avstår tävling i helgen.

I 3h svarvade jag runt, HÄRLIGT att man kan åka igen och just därför jag älskar längdskidor. Man kan socialisera under passet. Vi träffade även Thobias Fredriksson som gav väldigt berömmande ord om High & Low och tyckte vi skulle fortsätta precis som vi gör. KUL! 🙂

 

Nu fokus på lite arbete, mäktig kväll framför och ännu mäktigare imorgon. Skall försöka slänga upp en teaser imorgon arbetet under dagen och blogga sent.

Rallytime

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *