Another perfect day!

  • Valbergets bästa sida!

Började morgonen med att äta lite tacorester och se 3-milen från OS. Härlig start på dagen och inspirerade mig att bli sugen på att åka själv. Av någon oklar anledning plockade jag med mig skateskidorna och tänkt skejta, hur länge som helst sen sist och något jag var taggad för. Förhållandena var magiska, små bitande kyla och solen sken igenom då o då med värmande energi. Körde såkallat tjuvstak, jag skejtade 80% och stakade 20%. Tycker bara det är kul att variera teknik under passet och bra att variera sättet man tränar sina muskelgrupper.

  • Alltid lika glad i spåret 😀

  • Bild från myrarna på Hårda 10:an.

Blev nästan 2h skidåkning och otroligt mycket positiv energi i ryggen. Nästan så jag inte ville avsluta passet, men nock är nock och nöjd med dagens pass. Snart på banan helt och hållet samt stundande äventyr väntade för dagen.

  • Familjen Lindström & Norbäck på isen vid Vassjön.

  • Två endurohojjar var på plats för körning.

  • Två fyrhjulingar och två bilar att leka med.

Vid Vassjön väntade familjen och jag anslöt direkt i solstolen med en kaffe. Solen värmde, energin på topp och fantastisk väder/miljö att tillbringa dagen i. Underbart att kunna ta vara på såna här dagar och verkligen maximera utetiden i solen. Love’in it!

  • Tummen upp för denna grymma dag!

Fylld av positiva minnen från dagen, är jag nu helt slagen krigare och magen full efter en god middag. Bilen fungerade klockrent idag, likväl fyrhjulingen och helt enkelt en perfekt vinterdag. Härligt att få till såna och speciellt med familj & vänner.

Imorgon tänkte jag först sova ut, träna och packa. Har några ärenden men inget större, så relativt lugn dag och förberedelser för nästa äventyr. Portugal!

Your the best!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *