Another great day!

  • Möte med Dennis Rådström.

Mr.D har alltså varit Dennis Rådström som jag tidigare nämnt lite teasers om här på bloggen. Det fösta mötet var för att öppna upp diskussionen och vi har nu haft vårt andra möte för mer specifika projekt. Dennis är en gammal vän och riktigt kul att nu kunna diskutera samarbeten sinsemellan. Vi diskuterade ett projekt här i Nov och mycket för säsongen 2018. Planerna var goda, idéerna många och möjligheterna stora. Ett projekt och samarbete jag tror själv på mycket samt kan se långsiktigt på.  Vad det kommer resultera sig  i blir en uppdatering här när jag vet mer specifikt, nu måste vi planera och strukturera mer i detalj. Grymt kul!

  • Telefonmöte med kommunikatören Bryntesson.

Efter mötet med Dennis stack jag ut på några ärenden, i farten ringde Bryntesson och fick en uppdatering på läget. Vi avslutade helgen som var med en kopp kaffe, där diskuterade vi lite planer och nu tog upp diskussionen mer officiellt. Det har nu tagits vidare till chefen på Ski Region Mid Scandinavia och intresset var stort. 3 olika projekt som just nu var hetast i pipeline och varierat tema . Roliga och fina uppdrag samtliga 3, blandad omfattning och jag är taggad för alla! Vad som sker nu är att vi ska skapa en mer detaljerad plan, återkoppla med idéer och få det svart på vitt med ett GO! Beställningen är lagd, så nu är det alltså upp till oss att lägga fram en plan och kalkyl på kostnad. Spännand, verkar bli ännu en tur till jämtarna då! 🙂

  • Uppdaterat frisyren!

På nya hårsalongen här i byn, blev det väldigt spontant att boka tid och ge Sara helt fria tyglar med mitt hår. Det kapades rejält, fräschade till sidorna och en ny look är nu online. Härligt med kort hår, samtidigt som det känns konstigt att nästan 20 cm är borta. En vanesak och jag blev väldigt nöjd, känns fresch och lite skönt att slippa tofs hela tiden.

  • Direkt efter frisören blev det gym! 60°Nord.

Körde lite 100m intervall på SkiErg, några olika övningar för överkroppen och avslutade med intervaller på löpbandet. Ett kort och intensivt pass, skönt att hinna med det i schemat idag och härlig avslutning på dagsljuset. Väl hemma bjöd jag Björklund på middag, lite som en muta för att hjälpa mig räkna kvitton och få ordning på det. Med kalkyleringen avklarad så ska vi väl nu mysa ner i soffan och ta det jäkligt lugnt resten av kvällen. En bra dag, positiva möten, bra träning och kontroll på bokföringen. Härligt!

Imorgon blir det lite lugnare, tänkt träna, liten checklista att gå igenom och ingen direkt stress över helgen generellt. Najs.

Aim for the stars!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *