Annorlunda Måndagskväll

Black

  • Anna Karlsson på 60Nord.

Av någon anledning glömde jag ta med denna teaserbild från 60 Nord & Anna Karlsson som togs under Lördagen i senaste inlägget. Bilderna börjar komma till sin sista form, Sarah har fått några exempel och skall snart levereras. Hon har får dom i 5 olika upplagor och imorgon ska det fotas ännu mer. Så totalt 12 upplagor av bilder kommer erhållas, färg, storlek och logotyp som skiljer. Så bara på Anna kommer det bli 162 bilder att kunna välja mellan 🙂 Imorgon fortsätter bildtagningen, då är det Henric som agerar modell och vi ska även gå ut lite för att fotografera. Kommer bli bra, satsa på lite mer pump och några vackra bilder utomhus. Träffar honom efter 16 så förhoppningsvis tid för att träna också innan…

DSC_0718

  • Spenderade måndagskvällen med Conny & Oliver.

Efter ha pysslat med lite bokföring, så gick jag upp till morsan för att skriva ut lite och skicka iväg en faktura. Väl där blev jag haffad att fixa en ångstrykjärn, så då satt jag pyssla med det och skruva isär 1 timme. Med det fixat, så gick jag ner till Oliver och där var Nico för att byta tändstift på bilen. Så då drog vi upp till Mekonomen och hämtade det vi behövde, upp till Valbergsängen för att skruva. Inte för att jag gjorde jätte mycket, men hjälpte till genom sällskap och gott humör 🙂 Tyvärr var det inte så enkelt som tändstiften, då bytte vi bränslepump, ingen skillnad och kunde så småningom avgöra det var bränslepumpen som felade. Går inte jättemycket medflyt just nu för Nico och bilen efter krocken o allt. Det hela slutade med att vi fick skjuva bilen till Aspen, det var kul det också, solen gav oss orangehimmel och skratt på nervägen när vi sköt på för att hoppa på i farten 😀 Såna små charmiga grejer som är enkla, men ändå väldigt stämningsfullt.

Vi parkerade biljäkeln, drog hem till mig och gav upp över en kaffekopp. 2 koppar i kroppen nu och man är kanonpigg kl: 22:20, hm. Får pyssla lite på datorn och kanske en film för att runda av.

Imorgon lite småplaner för båt, träning & photoshot på 60Nord. Men vi får se vad vi får ihop, mycket som är kul man vill göra, samtidigt man borde arbeta på datorn. Men hey, varför arbeta ihjäl sig? Det är sommar, det hinns, man måste leva och njuta av tiden.

Just do it and do it now!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *