Aktivt möte!

  • Tog rygg på ”Flatout-kingen”!

Shit, dubbelmoral med att skriva ut att om jag bestämt mig för tufft pass, kör jag på det. Men i detta syfte var det inget snack, vi måste prioritera. Dennis hörde av sig tidigt på morgonen och var löparsugen, vi bestämde oss för ett aktivt möte och sprang Gräsberget. Under fina 2h diskuterade vi massor av planer, tankar och idéer i samarbetet vi delar. Kom in på det viktiga inom det psykologiska och jag snöade verkligen in mig i ämnet.

Bollade lite ang. JWRC i Turkiet och möjligheten att hänga med dit. Innan dess är det Finland, Dennis & Johan är i ledningen inför sista två tävlingarna och kommer bli grande finale senare i September. Hade vart episkt att varit med på samtliga tävlingar såklart, men att dokumentera början och slutet är så bra det bara kan bli efter förutsättningarna. Så vi siktar på det och återkopplar senare när jag vet mer.

Jag får la också återkoppla med det tuffa passet, kanske blir av på Torsdag eller Fredag, så jag fuskar inte bort mig. Jäkligt nöjd med detta pass också, grymma diskussioner och visionerna är stora.

  • Back to edit!

Efter ha sprungit några ärenden, tagit en lunch med Adam och spelat in några nya sättningar berättarröst, var jag på plats framför datorn igen. Hela serien har ju som sagt ändrat vinkel lite och jag skall framföra serien från mitt perspektiv.  En blogginlägg (Klicka här för att läsa) som skapades under deras läger 2017, har nu resulterat i 6 månaders filmande för denna serie. Svinkul att de låter mig och vill att jag ska filma det som för mig, är unikt och passionen för teamet. Mina känslor och tankar ska alltså ner i filmformat, grymt taggad samtidigt som det är grymt utmanande. Men hey, livet är tråkigt om man inte utmanar sig då & då 😉

Efter lite redigering och pysslande, ska jag nu på språng igen. Ska upp till farmor, skicka en faktura och sedan packa lite. Ikväll åker jag mot Karlstad och spenderar nationaldagen med finaste förutsättningarna!

Hade bäst mina vänner!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *