Adventure Recap

 • Klockan 04:29 on the run again!

Ja då ska vi försöka sammanfatta dessa dagar. Lördagen spenderades i Karlstad med Mia, fantastiskt trevlig dag, vackert väder och fick testa frisbeegolf för första gången. Är man stuck for life nu måntro? 🙂 Vi får se, men en heldag blev det nere i KD och uppskattat att få in en sådan dag på kontot! Tack Mia!

Hemma under kvällen, packade alla väskor, gjorde i ordning all utrustning och försökte komma i säng relativt snabbt. Larmet 04:00 skulle inte visa något barmhärtighet, så var bäst att komma till drömmarnas land fortast möjligast.. Kände mig dock ”utvilad” och pigg vid larmet, så gick väldigt smidigt att komma iväg.

 • 09:45 snart framme i Östersund.

En bit innan Sveg träffade jag på en björnmamma med två ungar, absolut det sötaste jag nog sett i det ”vilda formatet” och hade några minnesvärda sekunder. Var så fint med musiken i lurarna, humöret och ljuset i gryningen. Så resan generellt löpte på väldigt bra, uppdaterade Brynte i Sveg och anlände till Östersund kring 10:30. Musik i högtalarna/lurarna förgyllde resan, underbart vad musik kan beröra..

 • Första & enda OS-medaljen jag någonsin kommer att känna?! 😀

Hemma vid Bryntesson sparades det inte på krutet, vi tog en kaffe och började planera direkt. Jack som sitter i bakgrunden, hjälpte mig rigga all utrustning och vi var ganska snart ute på starten av filmproduktionen. Mäktig medalj från Paralympics också, riktigt tung och respektingivande!

 • Snabba puckar med Bryntesson.

Bara att kasta in all utrustning, hålla tummarna allt är med och håller, för här finns det ingen tid att slösa..

 • Första sekvenserna på Scandic Syd.

Mja vad pysslar vi med egentligen på bilden.. . Vem vet, den som väntar på filmen får se 😀 Vi spenderade kanske lite väl länge på filmandet här, men vi ville få det bra och Bryntesson är en liten perfektionist. Så när vi var klara här, rörde vi oss vidare till nästa del i planen och tidsramen var såklart tight för dagen.

 

 • Fortsatt is på vattnet i Östersund.

Utrustningen som var ny för dagen fungerade mycket bra. Testerna hemma gav mig iallafall lite erfarenhet och uppfattningen om inställningarna. Så lite problem hade jag, men inget större och gick lösa utan större bekymmer. Så än så länge, riktigt nöjd.

 • Fri tolkning på vad vi pysslar med denna fagra Östersundsdag 🙂

 • Uppdateringar kommer alltid olägligt.

Efter våra filmade sekvenser i Östersund stack vi iväg till skidtunneln i Gällö och nästa punkt på produktionen. Givetvis när drönaren skulle upp i luften, väntade först en 30 min lång uppdatering och bara att gilla läget. Så fick filma lite andra sekvenser först och vänta ut uppdateringen.

 • Kastvindar gjorde drönarsekvenserna lite utmanande.

Frän anläggning, tunneln ligger alltså i berget och har 1,4km lång slinga.

 • Receptionen, tack för extra timmen som var öppen för oss + kaffet 🙂

 • Ja då var det vinter igen då!

Vi härjade på inne i tunneln, körde några sekvenser och va så effektiva vi bara kunde. Ville inte dra ut på tiden allt för mycket och avslutade kring 18:00. Hemfärd till Östersund igen,checkade in på mitt hotell, satte all utrustning på laddning och sorterade materialet från dagen. Efter en snabbdusch, tog vi ett ”lunchmöte” vid 21:00 och gick igenom dagen + vad vi behöver komplettera med imorgon.

 • BLIZ – MATRIX. Sockertoppen IFs egna design på brillerna.

Fick med mig ett par schyssta bågar också, så nu är man redo för träning när man kommer hem igen! Iallafall, planen är lagd för imorgon och det kommer att bli stressigt. Planen är bra, vi får kötta på rejält och maxa våran prestation. Utmanande för mig också att ta mig hem på kvällen, väljer nämligen att åka hem till Torsby och ta en natt, för att åka vidare tidigt på Tisdag för uppdraget i Oslo på eftermiddagen.

Nu ska jag fixa de sista sakerna, knyta mig till kojs och stiga upp 08 med ett stort leende, klockan är ändå 00:29 nu och det är dags!

Būk geras

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *