A perfect day!

  • Perfekta starten på dagen med sol och skidor!

Blev ganska sent igår och jag sov ganska länge, strax efter 08 slog jag upp ögonen och såg bara blå himmel utanför! En banan, en kopp chiafrön och jag stack iväg mot stadion. Ville hinna ut innan solen värmde för mycket och göra en ”frukosttur”. Med det menar jag att frukosten slopas och man tränar först. Jag vill att kroppen lär sig ta ifrån energin och depåerna som finns redan, sen känner man sig väldigt lätt också i spåret. Så med svagt blandat sportdryck stack jag ut på skejtbädden prick 09:00, varvade några gånger på stadion och när det blev drygt siktade jag mot björnslingan. Då precis kom Elis till stadion och vi åkte resten av passet tillsammans.

  • Alpväder ju för bövelen!

Elis och jag snackade hela passet, mellan himmel och jord var samtalsämnena, härligt! Tiden sprang förbi, när klockan tickade in på 2h för mig var Elis tvungen att avbryta och dra mot skolan. Jag fortsatte en stund till då Dennis Rådström startade precis sitt pass när Elis gick av. Så åkte några extra vändor och snackade med JVM ledaren, så var på skidor totalt 2,5h utan frukost. Behövde inte mössa sista halvtimman, vädret var legendariskt och började bli rejält varmt.

Så rekommendation för er som ska skida, ge er ut tidigt och se till att vara klara till 11, för sen blir bädden mjölig och gränsen till blöt.

  • Se så glad gutten var efter passet OMG! I’ll do it again tomorrow, join me!

  • Nordvärmlands snabbaste rullstolsputtare!

..Och Sveriges sämsta medieblogg. Nejdå, men lär fylla ut med aktiviteter och annat pyssel när jag har det lugnt. Redan skrivit om det mesta jag håller på med vid kontoret, så behöver inte repetera.. Iallafall, klädde mig enligt cyklandets alla regler, matchande kläder/cykel färger och stack upp till kära Farmor. Hon ville ut och åka rullstol, jag hade racingpjäxorna på mig för cyklen, men självklart att farmor ska få lägga varvet. Så vi tog en promenad över en halvtimme ute i det vackra vädret och hade det trevligt.

Tackade och bockade av Farmor efter promenaden, iväg på nästa krusifix för dagen, bilpyssel.

  • Det vankas sommarfälgar!

De var ganska rena, men efter ha samlat på sig damm och annat under vintern, putsade jag upp dom för att vara redo till lackering. Eller ja, jag kommer bättra på den orangefärgade delen av fälgen med pensel och tungan rätt i mun.  Men inte idag, hinner jag inte. Men blev shiny shiny, så var nöjd över resultatet och la in dom i garaget för tork. Bilen har lite spa-vecka är tanken, putsa upp och måla lite, blir kanon. För ser ut att bli rejält jäkla varmt till veckan, så då åker nog sommarsulorna på.

Nu ska jag pyssla med bilderna till Sollefteåbladet och sedan ge mig ut på en springtur, där sen sticker jag direkt på gym med Simon & Oliver. En kanondag, verkligen!

Enjoy the sun!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *