370 Mil senare

IMAG0460

Efter tävlingen åkte vi som sagt ner ifrån berget och checkade in på övernattningshotellet innan hemresan. Jag gick på gymmet för att stretcha ur samt träna lite, mest för att rensa tankarna och ingen större ambition men lite återhämtning. Skrev på chatten till C/o att nu tar vi an poolen, här satt vi sen Blom, Oscar och jag och mjukade upp. Riktigt gôtt att bada varmt och dra på massagen, vi tog även en kortare bastu innan vi åt mat och däckade raklånga i sängen. Väl värt att få stanna en extra natt och vi kunde lämna som vanliga människor den här gången.

 

Hem resan gick fint, flöt på bra och jag var vell lite väl tidsoptimist. Jag körde vell totalt nästan 10h i 2 omgångar, vi lämnade ca 8 och kom till Torsby 05:15 i hyfsad form. Kasta ur grejerna och försöka komma hem så fort som möjligt. La mig kring 7 och satte alarm på 10. Lär få rätt på dygnet igen och har lite saker som jag måste fixa idag. Så blir inte långvarig sängdragning nu, utan upp o rensa väskorna och sen dra in till kontoret. Skall även försöka få till ett träningspass i eftermiddag. Aktivitet oklart, beror på hur mycket jag får gjort.

See ya

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *