24/7 Worky work

  • Länge sedan man körde en sådan selfie 🙂

What a day to be alive, den har verkligen gått överlappande sekund för sekund. När jag kunde sätta mig igen vid kontoret var klockan 00:00 och koffein började drickas. Redigering, svarande på mejl och allmänt pyssel i företaget. Det har rullat på bra ändå under kvällen/natten, lite segt att finna musik där ett tag kanske , men annars bra flow och det är under kontroll + jag är fortsatt positiv! 🙂 Nu ska jag dock vika in årorna för dagen, nu är kl… Host host lite över 02:00. Opsy dajsy, fortsätter bloggandet imorgon Torsdag.

  • Arkivbild från 2017 & omslag på FB-sidan.

Larmet gick vid 08:00, dock var jag halvvaken innan och var inte allt för arbetsamt att ta sig upp för frukost. Gjorde gröt, mycket telefonpratande på morgonkvisten och mejlande. Kollade igenom filmerna som skapats under natten och var även idag nöjd, de är ett bra tecken 🙂 Två samtal av fyra var om jobb och kommande uppdrag. Ett kommer ske redan imorgon och det kan ni läsa om längre ned här. Den andra samtalet var avstämning om möjlighet och fortsatt lite oklart på hur det ska struktureras, de har fått min offert och diskuteras utifrån den. Vi båda är mån om att komma till en deal, så vi håller tummar & tår och hoppas på ett långsiktigt arbete tillsammans.

Redigerade även en hel del och pysslade med bilder för att ligga i framkant, sen stack jag iväg på något mer jag ser som arbete… Träning!

  • Black and sweaty 🙂

Att träna för mig är både tid för reflektering och under jobb. Absolut är det välmående och stark kropp som är syftet, men det bringar så mycket mer. Jag får tid att reflektera, värdera och tänka igenom saker jag har i huvudet. Flertal av mina jobb senast har inneburit mobilitet och uthållighet, det är ett starkt argument att jag får jobben och det gäller att underhålla den träningen. Inte alltid min träningsplan fungerar, men så länge man gör så gott man kan, så är man med i matchen 😉

Sprang iallafall intervaller, kände mig väldigt stark och lätt i kroppen, sprang totalt 17 intervaller i olika tidsintervaller och väldigt nöjd efteråt. Jag hade mycket mer att ge, men det var en stressig dag och jag hade mycket att göra idag, så jag nöjde mig där, tog några ord med Sarah som driver gymmet, lyfte lite vikter och kasta mig i duschen.

  • Caddylacken rullar och fungerar igen!

Efter mami bjudit på lunch i farten, så vad det bilfix nere i garaget. Kablar skulle dras, nya batterier testades och det skruvades hej vilt. Far var till väldigt stor hjälp idag och något jag var grymt tacksam för. Brorsan var även han med och tillsammans hann vi få klart bilen innan mörkret föll. Med garage och bil städad, stack jag och brorsan iväg på test. Vi åkte ut i skogen och vred upp volymen så tallarna skakade. Inte riktigt min hemmabana att finjustera ljud, men man lär sig längs vägen och jag fick till det hyfsat iallafall.

Så nu är bilen redo för Lördag och jag är grymt tacksam för all hjälp. SAMT stressen har äntligen släppt, nu är allt i sin ordning och jag är taggad inför tävlingen 😀

Beklagar sent inlägg, men verkligen varit all in idag också, can’t help it!

Fick även ett samtal från min gamle vän Erik Pütsep, det blev ändrade planer för morgondagen och jajemän jag smiter in ett arbete även imorgon. Nu är klockan 23:30, jag har förberett all utrustning, varit i telefonmöte med Bryntesson och nu ska redigera det sista på en film för Lager 157. Imorgon åker jag iväg strax efter 07:00, så det är all in imorgon också som gäller!

Let’s do it!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *