2 mil stakning

t-w-media-1

  • Efter 2 mil med Daniel Richardsson & Bryntesson, The naked truth såatt säga 😀

robin-bryntesson

  • Selfiekingen

t-w-media-2

  • Man var inte riktigt i kampslag idag..

Efter lite sovmorgon till 9 (!) blev jag förvånad att jag vaknade så sent. Gick upp och tog en kaff med Bryntesson och vi gjorde en lite gameplan för dagen. Vi drog sen till Östersund Skidstadio och knäppte på oss våra spjutlagg. Inget riktigt drömväder men hyfsade förhållande. Aldrig åkt här förut, omöjligt för mig att hålla A1 puls i taken med Brynte. Sen blev det ju inte bättre när Mr. Daniel Richardsson träffas på i spåret. Medans de snackade Davos, Tour de ski och allmänt bullshit, släpade jag efter med full sho att hänga med 🙂 Kändes tungt idag, mycket slem och andningen var ute och cyklade på villovägar :/ Jaja.

Daniel o jag snackade lite Serneke, Bob och Film, trevlig gutt det där och kul att åka samtala lite med han. Efter 2mil stakandes på den tuffa banan här så gav vi oss, iallafall jag och Brynte. När vi väl kom hem märkte vi att vi tagit fel på tiden för ett mötet. Vi hade kunnat åkt 1h till. Jäkla f*n tänkte Brynte, Jäkla gôtt tänkte jag 🙂 Motionär som man är*

 

Nu blir det väl dumheter och lite redigering att dona med framöver dagen. Avslutar denna dag med en bild jag gillade.

t-w-media-bloggen

 

Inte varje dag man ryggar 2 med både VM & OS-Guld i ryggsäcken 🙂

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *