10MILA i Nynäshamn

  • Bild från målgång 2017 där Tove Alexandersson triumfera in som segrande klubb.

Jag kan gladeligen presentera 10MILA i Nynäshamn som inbokat uppdrag. Tävlingen kommer gå av 28-29 April och en spännande utmaning väntar. Under 2017 var jag på plats och styrde livesändningen i olika pass som kameraman. Jag blev utsatt på olika tider och positioner, gillar adrenalinet som slår när man hör i radion att man är live och ens bilder från kameran går ut i sändning. Så jag hade starkt intresse att komma tillbaka 2018 och givetvis med utveckling av uppdraget.

Så därför efter lite planering, så har vi kommit överens om att T-W MEDIA kommer styra ENG-Kameran, det är en av huvudkamerorna som kommer gå trådlöst och tillsammans med Mårten Frendelius har vi lite fria tyglar tillsammans. Vi kommer kunna röra oss mer fritt, vara öppna för spontana idéer och kreativa småreportage som kan tankas in i livesändningen som pågår hela dygnet. Så ja, precis. Mitt pass är 23h, givetvis med lite vila och mat. Men i stort sett kommer jag vara igång konstant med kameran i högsta hugg och tillsammans med Mårten leta nästa reportage.

Jag var intresserad direkt av uppdraget, hellre att man kör stenhårt och har en kamera/uppgift att fokusera på. Visst var det roligt och spännande att köra som ifjol, men lite tôligt att ta en paus mitt på dagen och vänta in nästa pass. Då är det bättre att köra på stenhårt istället 😉

Kommer att åka över till Nynäshamn på fredagen 27/4 och stanna till måndag 30/4. Kände att det är vettigt sova ”ruset av sig” efter ha arbetat hela dygnet. Högst troligen kommer jag ta flyg över och hem. Smidigt! Utmanande, spännande och roligt uppdrag, precis som det ska va och jag ser fram emot 10MILA.

”T-W till kontrollrummet kom”

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *