10-Mila unpluged

DSC_0342

Efter fått mat i magen så passade jag på kika lite målgång.. Massor med flaggor uppe i backen, härlig stämning i solen och fantastiskt väder. Vilken uppslutning 🙂

DSC_0344

Rasten på 2h gick förbaskat fort och jag var snart tillbaka med kamera i handen. Fick med mig sändare i ryggsäcken och en mobilare kamera för mer rörlighet. Relativt fort märkte jag att det var rejäl radioskugga och stora problem med kontakten till produktionsbarracken. Kommer ens mina bilder fram? Täten kommer, bäst och film vad man tror blir king.

Video kom fram kunde jag tyda i den dåliga kontakten, men hörde nästan ingenting i headsetet och är ju ganska bra med att veta vad produktionen vill ha för bilder. Så med rejält rasslanda i hörlurarna, fick man försöka tyda vad dom sa och tro på sin egen grej. Så småningom blev kopplingen bättre, då kom även beskedet att jag gjort bra ifrån mig. Riktigt schyssta sekvenser, härligt!

Där stod jag i 3h och filmade olika vinklar, löpare kom i 30min, sen byta plats och sen kom de igen efter 30. Så fortsatte det.

I lurarna löd det typ: Tom-William ta en påa från sjön och panorera till solen om 3,2,1 NU. Håååååååååll, bra tack.

Mycke bra Tom-William, grafik 1/3 kommer NU, fortsätt,  fortsätt braaaaah

Tom-William har du några löpare på ingång? Filma skog under tid, – Nu ser jag dom! Bra bra följ följ, zooma ut, snyyygt. Håll håll håll och wrap. Snyggt Tom-William.

Så var spännande samtidigt svårt, va kreativ men konstant va med om nya order på komradion. O när man vet flera tusen kollar just nu på mina bilder och jag hör knappt vad dom säger i headsetet, blir de adrenalin. Men gick kanon och lämnade riktigt nöjd! Riktigt kul, älskar spänningen och just tävlingar. Man vet aldrig vad som sker, speciellt inte när det är live 🙂

DSC_0345

Här spenderade jag 3h och det var helt fantastiskt. Ingen vind och solen värmde. Kunde se löparna 500m bort och hade super trevliga funktionärer till hjälp. Ett grymt härligt och roligt pass.

DSC_0348

När mina 3h hade passerat, tog vi bilen och följde en liten bit. Var en klunga på 13 tjejer och som vanligt blir jag själv sugen att tävla.

DSC_0349

Solen gassade och jag kände mig solbränd, så tog lite sol till. Fantastiskt att ligga här och njuta, samtidigt som en rafflande stafett för damerna började dra ihop sig. Nice life och gummistövlar är ju gudomligt 😀

DSC_0350

Filmerna x3 jag redigerade för O-ringen rullar ibland på storskärmen och mäktigt att se den på så stor skärm. Hört att folk gillar dom, så känner mig stolt och ändå ha levererat grymt material på tidspress. Highfive.

DSC_0352

Tove som jag var medieansvarig under 2016 gjorde en fantastisk slutsträcka och tog ikapp 7 minuter. 7 MINUTER. Var riktigt mäktigt och blev glad för Toves skull samt klubbens. Var väldigt spännande sista sträcka och publiken bjöds verkligen på grym tävling.

1493484158234345356394

Så nu sitter jag här i ett halvkyligt presstält och använder Wi-Fi. Ska döda ca 1,30 här och har ingen stress rent sagt. Känns bra energimässigt och skall va redo för att arbeta under natten. Kan bli lite långdraget kanske, men gillar skog, mörker och spänningen när man kan tänkas se pannlamporna långt borta i mörkret. På med kläder bah!

Så nu chillande och sen nya tag. Kommer uppdatera nästa gång när jag lever, kanske påväg hem kring 7-8 på morgonen. Men lovar inget.

Blir kanon detta!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *