” Work’in 9 to 5 ”

_20160830_110002

Bilden syr ihop min känsla ungefär ganska hyfsat bra. Jag hade tänkt igår och köra ett combipass med stakning i tunneln, med uppföljning av 60 Nord gym efteråt så jag får ihop 45 x 45. Kändes helt ok när jag koppla på mig utrustningen för att staka iväg i tunneln, gôtt att va i tunneln igen och känna på -3 i luften. Direkt märkte jag att, f*n, jag åker ju på skidor som om det vore 3:or och fick inte många meter gratis. Javäl, bara gilla läget och staka på. Ny musik i lurarna, något norskt juniorlandslag gissar jag på var där, Team Santander var även där och visst fanns de ryggar att ta om man ville fläkta på. Kraften fanns ju där för mig, men utan glidet kändes de riktigt pannben och försöka hänga med.. Men körde mina 45 min, sista varvet körde race och tyckte jag hade bra tryck även om jag kände lite i halsen inte helt 100.. Följde upp med gym efteråt fokus bålstyrka och kroppskontroll, så körde några kroppsövningar och fick bra kontakt där jag ville.  Så ett helt OK pass..

_20160830_110123

Efteråt blev det en fin lunch och massa massa fix/ärenden som det brukar vara för en egen företagare. Satt sen fram till 17 med lite jobb och drog sedan till badhuset för att leka Michael phelps i poolen. Kändes ändå som jag fick till bra teknik och fart i vattnet med krålnigen. Köttade på ganska hårt och funkade bra med motionärerna jag surfade förbi smidigt. Gjorde några vattenövningar och avslutade med några race längder. Riktigt kul att få fart nu på simningen och andningen funkar så man kan trycka på lite. Nästa är ju att få till vändningen så jag slipper svälja halva poolen..

Stack sedan till Lisa, skrev fel igår, hennes smeknamn är ju Skrånkan inge grånkan.. Vi drack en kaffekopp och la oss ganska tidigt. Blev att försöka sova ut lite för att komma ikapp och fin frukost som följde efter. När Skrånkan drog på jobb, tog jag en lunch och nu sitter jag här och skall jobba med lite saker. Skall även ladda batterierna för långpass med Arvid sen kl 18. Blir Utterbyn med stadion som avslutning. Förhoppningsvis känns det bättre än tunnelns form.

Imorgon bär det av mot Brynte o Östersund, uppdaterar så mycket jag hinner givetvis men antagligen hyfsat begränsat internet där uppe i bergen i nord Norge. Vi får se 🙂

Follow the journey!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *