What a dodeely day

_20160906_160134

Började dagen med ett tidigt stakpass på Torsby Sportcenter, skidstadion med Arvid. Arvid gick på skate medans jag stakade. 30min in på passet så joinade Emil Nykvist och vi höll sällskap fram till ca 2h. Dock som ni ser på bilden så knäckte jag min stav, igen. Tredje staven nu som gått på så kort tid, f*n.. Handtaget släppte och staven försvann bakom mig, där kom de i full fart bakom och de hann inte hoppa undan. Jäklans, men men så är det och jag har fler stavar. Blir o byta lite handtag och så, no problemos. Bra pass och hyfsat tufft men fint pass på 2/3or på stadion 🙂

DSC_0447

Massa fix under dagen, klippning, ärenden, möten, telefonmöten, lunch och bla bla bla fullt ös 😀 T-W Media går som tåget och jag har massor att stå i 🙂 Kul! Flätat håret också, bild kommer imorgon. Intressant arbete att avslöja, faktiskt 2 nya stora och fina 😀 Kvällen var det ett projekt med Blom!

insta

Rasmus Blom och jag har skapat ett projekt ihop som vi kommer lansera imorgon kväll med bild och info. Följer upp Fredag med filmen och då är vi officiellt igång. Känns kul att få hjälpa till och jag tror på Rasmus projekt, de kommer blir bra. Men mer om det imorgon, håll utkik!

Lär ta natten, Utterbyn + Impulser imorgon sen KD med shopping + Skutberget löpning.

Viker in öronen.

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *