Well hello Torsby!

  • Arkivbild från Norberg, 2017.

Hadeluja vilken dag igår. Vaknade innan larmet, packade ordning på alla mina grejer som låg all over the place och summerade upp resan med Frida. Robin hade redan åkt på föreläsning. Kom iväg 10:00, tankade fullt och satsade på endast fikastopp längs vägen. Resan rent bilmässigt flöt på bra, lite trafik, endast två tutningar på knepiga beslut av andra bilister och minimal halka. I telefon hade jag både Nico & Björka, uppskattat att återkoppla för senaste uppdateringen och milen rullar på fint.

Hade telefonmöte med Löfbergs i bilen, briefade mer utifrån vad jag tänker om projektet och hur vi ska gå tillväga utifrån det. De ska sätta sig ner nästa vecka och planera utifrån mina önskemål inför produktionen. Kul, jag återkopplar här.

Även ett telefonmöte med Ski Classics, det börjar dra ihop sig nu och vi bollar mycket idéer. Mediedagen på lördag kommer det köras extremt mycket intervjuer, så där kikade vi över frågorna ja lämnat på förslag och vad eventuella frågor tv-kanalerna har önskat. Börjar bli grymt taggad nu.

Hemma efter ca:6h och kaoset drog igång. Tusen väskor ska packas upp, kamerautrustning skall gås igenom och tvätt ska slängas i. Men man lär göra det också, gick ganska smidigt ändå, tog en snabb middag, kopplade på musik och hade grymt flow. Jag hade ju 4 julklappar att packa upp 🙂

Bilden från Norberg får symbolisera mitt drömmande. Nu var jag 75% i samtal under resan, men när musiken spelades drömde jag mig bort och var mitt fantasifyllda paradis! Gillar att köra bil, musiken och tankarna får mig lugn. Gillar att drömma och fundera.

  • God jul till mig själv 😀

Fyra paket hämtades ut på posten och innan jag packade upp väskorna, började jag givetvis med mina egna julklappar. Mer ljus för kommande intervjuer, ett smidigt stativ för resor, stabiliseringsrigg för live-sändningar med telefon, dubbla trådlösa mikrofoner och en simpel fin mössa. Kan inte hålla på att låna grejer hela tiden fram och tillbaka, måste ha utrustningen själv och det något jag funderat på en längre tid. Dubbla trådlösa mikrofoner kommer förenkla processen med intervjuer, Bryntessons äventyr och ljudupptagningen kommer ta nya steg. Kommer live-sända endel på Ski Classics, så ett litet ihopbygge med mikrofon samt stabilisering kommer göra det enkelt och kvalitativt. Mössan är jag nästan mest nöjd med, skönt att ha något neutralt och inget i samband med företag/jobb/sponsrat. Har ett privatliv också 🙂

Så småningom i löpet av kaoset, hade ja ännu ett telefonmöte, ett tredje. Denna gång om ett långsiktigt projekt, hittills längsta jag varit i diskussion med. Mycket intressant och kollade möjligheter för möte. Är på förbi resande snart igen, så ja lämnade förslag på datum och vi skulle återkoppla inom kort. Små ringar på vattnet än så länge, men det kan bli stort. Mer info kommer.

  • Hur är formen då månntro?

Efter allt pyssel och räkningar som skulle betalas, tog jag tag i saken och satte på mig träningskläder. Hade tveksam tro på att knät skulle hålla, men ack så glad jag blev att det gjorde och jag kunde fläkta ur i backen. Stavgångsintervaller upp till toppen 5ggr och kroppen kändes faktiskt bra. Förvånad och glad spatserade jag in på 60° Nord.

Där körde jag akademiska-kvarten med 5:a skiERG, 5:a rodd & 5:a cross trainer innan jag gav mig på mina styrkeövningar. Drog lite snabbt stretch och tog efteråt en dusch med ett leende. Glädjande att kroppen fungerar trots dåligt omhändertagande sista dagarna, ska försöka få till 7 bra dagar nu och ligga lite lägre med träningen under Ski Classics-helgen.

  • Ohyes finally shiny!

Drog efter träningen iväg på ärenden i byn, bl.a tvättade jag bilen och det var verkligen något som var välbehövligt. Tvättade både utvändigt som invändigt, backade ut en ren och fräsh pärla för att sedan parkera den i varmgarage över natten för att torka ordentligt. Hämtade lite post hos päronen, litet snabbt möte med kära mor och skrev ut lite papper. Bra flyt så långt idag, hektiskt och huller om buller. Men ändå nöjd. Med mat i magen har jag nu satt mig vid kontoret, kaffe i mängder och redo för kvällens redigering. Flertal projekt igång och siktar på att mycket blir gjort i löpet av kvällen!

Åh just de, ringde ett samtal idag också ang. en hemlig sak. En riktigt stor sak. Fick beskedet att det kommer bli offentligt under Svenska Rallyt som det såg ut just nu i planeringen. Får det förhoppningsvis bekräftat nästa vecka. Dock är detta något jag måste va tyst om, kan inget nämna och får helt enkelt knipa munnen. Lite halv surt samtidigt som väldigt kul att de vill göra en grej utav det. Så, ja, folkens. Kom tillbaka under Svenska Rallyt så får ni svaret på denna mystiska händelse! 😉

Jetzt arbeiten!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *