WE & SPORTS ❤️

  • We & Sports – Arbete mot psykisk ohälsa för ungdomar inom idrott.

We är en sammanhållande kraft för att motverka och förebygga psykisk ohälsa bland idrottande ungdomar. Med insikten att Sverige saknar en stark sammanhållande kraft för att motverka och förebygga psykisk ohälsa bland idrottande ungdomar och elitsatsande unga vuxna, kombinerat med kunskapen om att det finns massor av kompetens inom dessa frågor i vårt land, tar We & Sports nu ansvar för att göra metoder och verktyg tillgängliga, begripliga och anpassade för dem som behöver det.

Det är här ett ämne jag brinner för, ett otroligt viktigt ämne och frågan vi kommer driva i samhällsdebatten. Ett fantastiskt projekt jag har varit i kontakt med sedan början november och kan nu enormt stolt presentera som uppdrag. Jag kommer gå in som titeln ”Content Manager” även om inte titlar spelar någon roll här, så ska jag producera, designa och utveckla innehållet på alla dess olika plattformer. Detta innebär allt från bild/film till att designa presentationer.

Jag sitter och småler när jag skriver, något så grymt motiverad och huvudet spränger huvudvärk av alla idéer som redan poppat upp. Dialogen har varit igång en lång tid,  hur ett avtal kan se ut, hur vi ska arbeta och massor av strukturering. Samtliga möten har varit superbra, fylld av positivitet, fylld av den viktiga frågan och en fascinerande enorm inre låga hos alla anställda.

Teamet är fantastiskt och jag har blivit omtagen med öppna armar. Helt säker på att jag kommer trivas kanon här och börja engagera sig i det viktiga ämnet: Psykisk ohälsa bland idrottande ungdomar.

  • Första workshopen med kreativa anspel.

Avtalet signerades under tisdagen, vi samtliga är lika motiverade och mycket sugna på att dra igång arbetet inom min genre. Känns kanon, signerade med glädje och mina visioner är stora inom det här projektet, också något jag berättar tidigt för dom och de har blivit varma om hjärtat av min viljekraft.

Så igår vid 16:00 hade vi möte jag och Paula för att sätta igång projektet. Min första arbetsdag och vi gick igenom min kunskap, vad jag specifikt kan hjälpa till med och vad jag ska utveckla samt starta först med. Finns enormt mycket att göra, så det här kommer bli bra!

Kvällen fortsatte sedan med workshop där vi fick vara kreativa. Älskar det! En blandad grupp av ungdomar och vi i företaget slog våra kreativa skallar ihop och hade en trevlig kväll tillsammans.

  • Inom kreativitet & brainstorming finns det inga dåliga idéer.

Det står jag fast vid. Just för att idéerna behöver inte bli verkliga, men man måste skriva ner allt på papper, eller måla ner det och få ner det i någon form från sin hjärna. För i den här tidiga processen så måste man få utlöp av allt man tänker, sen är det så fantastiskt att någon annan persons syn på det hela, kan då få ytterligare idéer på din tanke eller utveckla en helt ny baserat på din idé. Superintressant.

  • Måla, skissa, anteckna, diskutera och tänka.

  • Teamwork is the key.

Kreativitet är otroligt viktig, i samtliga yrken. Jag argumenterar alltid för att alla är kreativa på sitt sätt och inom sitt yrke/vardag. Sen finns det olika nivåer, men att säga att ”jag är inte kreativ” stämmer jag inte ihop med riktigt. Det finns inom oss alla, i olika utformning och sätt att arbeta med. Otroligt viktig egenskap i samtliga yrken, jag lovar!

  • Kreativiteten gick att ta på i luften.

Så i 2h hade vi workshop, vi hade fantastiskt kul och alla lämnade nöjda från kvällen. Tack alla för ert engagemang. Tillsammans blir man starkare och smartare, alla infallsvinklar och erfarenheter blandas i smoothien av tankar och ut kommer något kreativt. Kul!

  • Mitt kontor framöver.

Här har jag parkerat mina grejer, har inte mycket grejer nu dock när jag är på resande fot och något man får styra upp inom kort. För JA, det här kommer bli T-W MEDIAs kontor framöver. Hit kommer alltså verksamheten flytta upp och jag får en kontorsdel tilldelad som jag även kan använda inom företaget. Så hit kommer jag ta min omfattande bokföring, stora datorn och allmänna kontorsattiraljer.

Utsikt över Frösön, placerat mitt i stan och toppvåningen. Kan verkligen inte bli bättre och ser fram emot att göra det till min egna lilla hörna. Här ska kreativiteten flöda, next level bilder produceras och fantastiska filmer redigeras fram. 🙂

Avslutningsvis, faktiskt kommer det här att resultera i att jag även flyttar upp till Östersund. Min lägenhet i Torsby har jag löst ny ägare utav och nu väntar det att lösa boendet i Östersund. Jag ser positivt på det lilla problemet om man får kalla det så, det kommer att lösa sig och jag har en lösning tillsvidare som plan b. Sen får vi se hur det formar sig framöver och visionen är som sagt redan klar, jag är här för att stanna.

Ta gärna en kik på hemsidan, få en inblick i vårt arbete och ta del av min kommande arbetsplats. Hemsidan ligger även på mitt bord för att uppdatera i bild/film och jag är så peppad att ge den löpande utveckling visuellt!

Många funderingar och frågor kanske dykt upp nu, men den som väntar får se och jag kommer uppdatera löpande om dess utveckling. För detta skrivs just nu på planet, planet mot München och den stundande tävlingen Marcialonga.

Så vi avslutar här, jublar högt inombords och återkopplar imorgon med en lång summering av dagarna två.

Ta hand om varandra!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *