WC-Premiären

  • Peppe Femling, Emma Nilsson & Torstein Stenersen foto T-W MEDIA.

Då äntligen efter mycket om & men, kan jag presentera att T-W MEDIA blir en del av premiären på Värlscupen i Österund 26/11-3/12. Det blir tillsammans med min kära vapendragare och goda vän Bryntesson. Vi har blivit anställda av Svenska Skidskytteförbundet att skapa 5 filmer inför arrangemanget. Vi ska nämligen producera 5 filmer där vi på mindre än 60 sek ska presentera och förklara dagens tävlingar. Alltså distans, jaktstart, sprint osv. Det kommer publiceras på sociala kanaler men också på storbildsskärmen på arenan. Älskar att producera material som man sedan får se på storbildsskärm, det blir så otroligt mäktigt och man blir stolt över sin produktion när man kan se publiken uppskatta vad de ser. Projektet är på beställning av förbundet och finansieras av SJ, så därför måste vi också komma på någon knorr med SJ och hur vi ska få in det i filmerna på något ” lätt humoristiskt/catchigt vis ”

Det har varit en del planering innan jag kunnat presentera detta, då både jag och Bryntesson varit lite upptagna med annat. Vi har försökt låsa några datum och det verkar bli 15-16-17 nov som jag åker upp än en gång till Östersund för att genomföra denna produktion. Idéerna är många som vanligt och vi håller på just nu i skrivande stund att skapa en produktionsplan. Filmerna kommer skapas med liknande röd tråd igenom samtliga, men samtidigt olika statister, teman och vinklingar. Kreativt och utmanande med att skapa 5 filmer i liknande tema men också lite variation, spännande.

Något som inte är riktigt spikat ännu, men hoppas/tror även att jag kommer vara på plats under själva WC för att filma och skapa en produktionen för senare lansering. Arbetet med det försiggår i bakgrunden och vi ska lägga fram idéerna till kunden.  Vi har lite olika vinklingar på projekt under tävlingarna, vi måste bara finna på vilken av dem det blir helt enkelt. En sak som är säker är att det definitivt kommer bli minst 2 resor upp till Östersund innan julen, det kan till och med bli 3st då jag har klara uppdrag där men ännu inte spikat datum ännu. Jag väntar lite med lansering av de uppdragen!

Har inväntat ytterligare uppgifter från ett telefonmöte, men det verkar bli senare och därför publicerar jag detta nu!

It’s gonna be epic!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *