VW SUPERSPRINT 2017

  • Stina Nilsson, Robin Bryntesson & Ludvig Søgnen Jensen.

Jajjemän, den sänds på SVT direkt från Vinterstudion. Men ser ni filuren i mitten? Robin Bryntesson är på plats tillsammans med T-W MEDIA och skapar sin egna sändning från tävlingen! Fantastiskt kul att boka in och vara på plats tillsammans med världseliten i Östersund. Detta kommer bli ett samarbete med MittMedia som sänder tävlingen och där vi kommer att producera lite ”unplugged material” alltså inte officiellt utan mer kaos helt enkelt. Lite inspirerat från Helt Ramm och Bryntessons egna galna upptåg. Tillsammans med Ante från organisation har vi kommit fram till ett samarbete där Bryntesson har ganska så fria tyglar och det vet vi sedan gammalt, är farligt. Flera idéer finns på bordet redan, ett möte kvarstår för att klargöra en mer strukturerad plan och arbetet mot MittMedia.

  • Några highlights av året med Bryntesson.

Ni som följt oss sedan start ca: 1 år tillbaka vet ju att vi har skapat mycket galet ihop och haft fantastiskt kul under tiden. Idag fyller Robin också år, så stort GRATTIS! Vad blir du? 40? Iallafall, när man blickar tillbaka på vad vi gjort, så är det fantastiskt roligt när alla minnen kommer och hur egentligen produktionerna har gått till bakom kameran. Oh herregud om ni bara visste, det blir något att berätta för barnbarnen de! Har ni någon favorit? Eller har en grym ide? Kanske något ni vill se mer av? Tipsa! Kommentera här nere eller dra ett mejl till info@t-wmedia.se

Idéer har vi gott om, men det är aldrig fel mer fler 😀

Så kommande vecka kommer jag åka upp mot Östersund, ska försöka få till ett möte på vägen upp och ev i Östersund när man ändå är på plats. Även en separat filminspelning med Mr. V, men inget spikat ännu och därför håller lite på isen där! Är iallafall grymt taggad och detta kommer bli awesome!

Dagen idag i övrigt summeras imorgon på flyget mot Stockholm. Under 2 dagar kommer jag hålla till i öster där dubbla möten väntar och hemfärd tillsammans med Nico. Ett respektingivande uppdrag är inbokat på Fredag. Mer om det kommer.. .

Ackreditering, Check! 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *