Volskwagen o Brunte

volskwagen

Skickat iväg ett mycket intressant mail till Volkswagen som nappat lite på idén om samarbete och ytterligare filmer till olika åkare som kör någon av de olika modellerna ifrån VW. Spännande, positivt bemötande vid första talan, nu fördjupat mig lite och utvecklat min idé ytterligare för framläggande. Intressant och se vad de säger, jag har stenkoll på mejlen och är hoppfull 🙂

 

 

Imorgonbitti efter frukost drar jag till Brunte och Östersund för att filma under Världens Barn, de kommer springa på Travbanan i Östersund och vi har planerat ihop en liten video-kupp 😀 Det är ju därför jag gillar o jobba med Brunte, knasiga idéer och roliga uppdrag. Vi kompletterar varandra bra 🙂 Ovanför ser ni filmen som ska lanseras snart på Insta, hoppas kunna springa in några kronor till att hjälpa och vi kommer göra en rolig film att följa upp med!

Nu skall jag lämna lägenheten, tänkte ta en cykeltur i Gräsberget eftersom jag fått abstinens från dagarna i Dalarna. Lite 60 Nord ikväll och antagligen lite packning för morgondagens äventyr.

Nyyhyhyhyy

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *