Visa hjärta!

  • Möte med Apollo sports.

Sent ankommet hem igen till lägenheten igår somna man hårt efter en intensiv eftermiddag. Vaknade skönt och kunde börja dagen med solsken. En kaffekopp inköptes och promenerade bort till mötet med Apollo Sports. Vi summerade ihop resan som varit, kollade igenom nya möjligheter för samarbete och jag fick träffa på X-Travel som har hand om mer actionfyllda resor. Ett bra möte, positiva vibbar och vi skulle återkoppla. Jag kommer även följa upp ytterligare med detta samarbete här på bloggen.

Efter mötet var det dags att ringa runt lite, lite telefonmöten, ringa om flygtillstånd med drönaren i Östersund och mejlande.  Men det var snabbt avklarat och bra flyt!

  • GoPRO Hero6, tidig julklapp!

Efter mötet var jag fylld av positiv energi och lätt på steget. En GoPRO Hero6 har därför kommit in i familjen och som kommer bli en mycket intressant del av skapandet framöver. Extra batteri och rejält minneskort är fixat, grymt tagga på att testa kvalitén och vilken ny nivå det kommer bli på produktionerna nu. Spännande,  imorgon kommer den användas direkt tillsammans med Anders Olsson. Grymt!

Positiva känslan tror jag kom med solen, mötet och en ny kamera i väskan. Hade en bra vibe helt enkelt. På vägen mot Slussen där jag skulle möta upp Nico så råkade jag notera en liten kille som hade en blodsockermätare på magen och som blev justerad av sin mor. Lillkillen ville in på leksaksaffären men först tvungen justera blodsockernivån. Jag var bara tvungen att stanna och prata med föräldrarna. Det var turister som var i Sverige och just idag av slumpen precis där jag passerade. Ville bara berätta för dem vilken hjälte deras son var, att ni föräldrar gör ett kanonjobb och att allt verkligen är möjligt för honom. Berättade om High & Low och att jag arbetar för att diabetes en dag verkligen skall kunna botas. Visste ni att 2 barn per dag drabbas av diabetes? Inget vet varför. Så var så härligt att kunna ge dom lite positiv energi, att berätta man gör sin part och visa att man bryr sig. Stolt kunde jag ta adjö när han ville skaka min hand och skulle kika in High & Low. En sån liten sak, att visa kärlek och att man bryr sig. Kan göra så mycket och bidra till en positiv känsla som i detta fall var en främling.

Vandrade vidare till Slussen där jag mötte upp Nico. Vi käkade mat och sedan tog oss hemåt. Väl hemma här har det blivit sortering och packningen för morgondagens avfärd mot Hagfors. Möter upp hemma hos Anders kl 10 och följer upp med lite filmande under någon timma. Jag måste fortsätta fixa grejer nu och vill inte att klockan blir för mycket, lär samla lite sovtimmar också.

Imorgon kommer ” En dag med Anders Olsson ” uppdateras här på bloggen under kvällen. Inlägg på FB kommer när det är lanserat.

Let’s packi pack!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *