Vilodag..

bild-1

Puuh-huuh Vilken käftsmäll med trötthet som slog emot en igår. Kommer inte ihåg sist jag fick ligga i sängen fram till 9, för att gå upp till ett kaos. Riva upp allt, få igång laddning på allt och sortera minneskort. Slänga i tvätten och lägga tillbaka allt på sin plats. What a start. Drog sen och tog min sista lunch på Valbergsängen och tackade sedan för vårt samarbete som tyvärr fått abrupt slut på Bores räkning. Chefen har ringt in och tjatat till sig att min sponsring skall hävas, VB har vikit ner sig mot vad som först var sagt till mig och jag äter nu framöver lunch här hemma.  Dax igen att leta fram mina gamla kock erfarenheter och föda mig själv igen.

Har beställt lite grejer, behöver step up the game lite med åtanke på projektet i helgen + projekt komma skall.  Så det lär vell trilla in i postlådan innan helgen. Såg på live-sändningen av Go Pro igår, ganska fett taggad på deras drönare då kan man ju säga haha men jag är jäkligt nöjd med min DJI P2 och känner att jag är en grym pilot på den farkosten. De tar lite tid att lära sig och nu har jag kört den över 1 år, den här sommaren har jag börjat bli nöjd med min körning, så jag får bromsa i tyglarna lite och fortsätter på min P2 tillsvidare. Tomten kommer ju snart, eller?

Nu blir de ringa lite samtal, fixa i ordning lägenheten och efter lunch tänkte jag dra en tur på rullisarna. Formen lär vara sådär :/

Captain flies away

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *