Vilken dag, wow!

IMAG0351

Wow, äntligen kan jag åka utomhus här i Valberget ordentligt!
Fixade en ny spellista igår, drog på mig hörlurarna, kasta på mig skidorna och stack iväg för ett stakpass ute på de norra delarna!
Åkte några varv först på stadion där det var fint packat och bra spår, sen drog jag norr ut mot vägslutet och björnspåret. Björnspåret är väldigt kuperad och hyfsat krävande, men med mjuk snö och 5 cm nysnö var det omöjligt att kunna glida på fint. Det var nästan bättre med turskidor än att staka, visst stavarna gick igenom så man fick gå ut på tjuvskate och fokusera på benskären.

MEN, det var så fantastiskt ändå att kunna åka i skogen som var snöfylld och rofylld. Ingen vind och lätt, lätt snöfall som dinglade ner vackert. Helt underbart, även om jag slet i föret var jag riktigt glad!

IMAG0350

 

Efter mat i magen, några arbetssamtal och lite fix på kontoret drog jag ut igen på skate. Direkt på stadion träffa jag på Jonathan, Arvid och Chardine som jag haka på direkt. Några trevliga varv senare var det bara jag och Arvid kvar. Vi diskuterade massa om allt mellan himmel och jord samt flera idéer dök upp. Arvid är fan bra kille han, får alltid bra feeling med han och många idéer sitter han på! Så jag börja klura efter passet direkt,  om vi kanske skall slå våra kloka huvuden ihop och göra något tillsammans.

Vi får se vad det blir! Nu möte om JSM & Intersport Cup där jag är marknadsförings ansvarig!

Höres
T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *